Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os på info@fofherning.dk eller 97 22 47 44

Tilmeld nyhedsbrev
Fotokursus i FOF

Fotokursus i Herning

Fotografering er en genvej til fordybelse, oplevelser og samvær.

Oplever du ofte, at de billeder du tager ikke bliver helt som du havde forestillet dig? Og undrer du dig over, hvad andre gør anderledes end dig?

På dette hold vil vi arbejde med de grundlæggende elementer inden for fotografering og billedbehandling. Dette kursus er for dig, der gerne vil lære at bruge dit kamera for at få bedre feriebilleder, billeder af venner, familie, din hobby, portrætfoto, landskaber og lære at bruge de muligheder, der er med billedbehandling.

Vægten i undervisningen er lagt på socialt samvær i et roligt tempo, hvor der er plads til individuelle spørgsmål. Du får samtidig muligheden for at møde andre engagerede og inspirerende fotointeresserede.

Kurset er bygget op med en god blanding af teori og praksis. Der vil være undervisning, hvor du får mulighed for at arbejde med den viden, du lige har fået lært, både indendørs og udendørs.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 09:30-12:00 FOF Kursuscenter Carsten Toft Andersen
2 Tirsdag 24.09.2024 09:30-12:00 FOF Kursuscenter Carsten Toft Andersen
3 Tirsdag 01.10.2024 09:30-12:00 FOF Kursuscenter Carsten Toft Andersen
Se alle Se færre
Underviser

Carsten Toft Andersen

Carsten Toft Andersen

Foto og billedbehandling har været min store hobby i mange år.

Siden 2002 har jeg haft den fornøjelse at undervise hos FOF.

Primært lægger jeg vægt på motiv, indhold, komposition og historien i billedet