Skip to content
Fri for tankemylder

Fri for tankemylder

Døjer du med tankemylder, som stjæler din energi og din nattesøvn? 

Mange oplever tankemylder, hvor en stor mængde usorteret og forvirrende tanker kører rundt i hjernen. Tankemylder fører ofte til handlingslammelse og dræner en for energi. Bekymringer og tankemylder er tæt forbundet med hinanden, og fører til følelsesmæssigt ubehag, som kan virke begrænsende på mange måder og har samme dårlige indflydelse på vores fysiske og mentale velvære.

På dette foredrag får du forklaringen på, hvorfor tankemylder opstår, og hvordan det påvirker kroppen fysisk og mentalt. Du får indsigt fra hjerneforskning og inspiration til at blive fri for tankemylder. Du vil se, hvordan hjernen reagerer på forskellige oplevelser, alt efter om det er positivt eller negativt. Dette hjælper dig til at navigere i hverdagens muligheder, så du kan til- og fravælge det rette for dig. 

Med den rette teknik kan hjernen trænes, så du oplever mere ro, får mere oveskud og mindre tankemylder. Prøv metoden, der afstresser hjernen og gør dig mere modstandsdygtig overfor negative oplevelser og mennesker. 

Deltag på foredraget for at opnå den nødvendige viden og redskaber, der vil bringe dig nærmere en tankefri og balanceret tilværelse.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 29.10.2024 17:00-19:00 Taastrup Medborgerhus Marialucia Larsen
Marialucia Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Marialucia Larsen

Marialucia er mentaltræner og hjælper folk med at udleve deres fulde potentiale og nå deres mål med øget energi og glæde. Med udgangspunkt i hjernevidenskab og positiv psykologi, hjælper hun folk til at få en hverdag med en ”glad livsstil” fri for stress og smerter. Hun driver en foredrags- og kursusvirksomhed som hjælper virksomheder, skoler og enkelte personer med at bruge hjernen på en ny måde, så stress mindskes og trivsel øges. 

Hun er yderst kompetent indenfor sit felt, og er en blændende formidler på scenen. Hun har en god kontakt med publikum, som nyder hendes formidlingsevne, engagement og ikke mindst charme på scenen. 

Marialucia næste generation af Danmark første Stress- og smerteekspert Ole Larsen. Forfatter til bestseller borgen: "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" og grundlægger af uddannelsen til Stresskonsulent og ALFA-kinesiolog. De sidste 10 år har Marialucia, sammen med Ole, uddannet kursister og lært dem de unikke metoder, som fjerner stress, smerter, forbier og allergi.