Skip to content
Krug Afternoon Tea på Hotel Dangleterre

Krug Afternoon tea med rundvisning på Hotel D'angleterre

Prisen er inkl. Afternoon Tea og rundvisning.

Klassisk luksus og forkælelse på D'Angleterre 

Det 5-stjernede hotel åbnede i 1755 i København og husede oprindelig den engelske klub, deraf navnet, der bl.a. afholdt en eksklusiv Afternoon Tea i hotellets smukke højloftede Gallery omgivet af lysekroner og tunge draperede gardiner.

På dette særlige besøg på Hotel D´Angleterre skal vi forkæles med en helt særlig fortolkning af den engelske Afternoon Tea i tæt samarbejde med Champagnehuset Krug. På hotellet gør man aldrig noget halvt, så selvfølgelig er der skruet op for forkælelsen. Ud over et glas Krug Grander Cuvée luksuschampagne, får du 6 søde og salte tallerkenserveringer med bl.a. hummer, trøfler og foie gras i gastronomiske fortolkninger samt D'Angleterres specielt komponeret te. Det hele er præsenteret i et fuglebur af guld, mens klassiske tjenere summer omkring på det tykke gulvtæppe.

Inden vi skal forkæles af hotellets stab, får vi - som noget helt særligt - en rundvisning på det smukke hotel. Vi ser et par værelser, spa-afdelingen og nogle konferencefaciliteter, hvis de er tilgængelige.

Mødested: Hotel D'Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 22.09.2024 14:20-17:00 Hotel D'Angleterre Pia Mengel

Pia Mengel

Pia Mengel er uddannet Aut. turistguide og er guide for en lang række af FOF´s rundvisninger, Kulturbesøg, ture med Opera og Musicals og busture med kulturindhold mm.