Skip to content
Den Glade Enke på Opera Holmen

Den Glade Enke på Opera Holmen

Prisen er inkl. 1 glas vin

Motionér smilebåndene og forkæl øregangene med Lehárs fest af en operette.

Forestillingen er spækket med eviggrønne hits. Du skal opleve musikken i en moderne og morsom gendigtning af Adam Price i en forrygende iscenesættelse af Kasper Holten. Den prisbelønnede forfatter, Adam Price, og teaterchef Kasper Holten, har sammen skabt en ny version af Lehárs operette - evergreen. I denne version revser den glade enke sin egen elskede teaterverden. 

Originalens ambassadefester er henlagt til det økonomisk udsultede, moderne og let genkendelig danske kulturliv. Som i originalen er der masser af intriger i luften og lumre affærer i krogene, mens vores selvudstillende tid bliver spiddet i en ætsende og underholdende satire.

Teaterdirektør Zeta øjner en redningsplanke gennem et sponsorat fra den ombejlede enke Hanna Glawari, der i denne version har sin store arv efter en velhavende jysk svineproducent. De berømte grisetter bliver aldrig helt det samme efter Hannas store fest hjemme i grisestalden.

Lydsiden til morskaben er naturligvis Franz Lehárs vidunderlige musik, hvor ørehængerne står i kø, og danserne bidrager til den fejende flotte og hæsblæsende fest.

Mødested: Opera Holmen, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 11.04.2025 14:15-17:30 Opera Holmen Pia Mengel

Pia Mengel

Pia Mengel er uddannet Aut. turistguide og er guide for en lang række af FOF´s rundvisninger, Kulturbesøg, ture med Opera og Musicals og busture med kulturindhold mm.