Skip to content

Vi er glade for at kunne genåbne fra 17. januar! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Hip Hop for børn hos FOF København

Børn og unge

Sjov og gode oplevelser! Masser af fritidsaktiviteter for børn i alle aldre i København og hele hovedstaden

Har dit barn eller barnebarn lyst til at gå til noget i fritiden, have det sjovt sammen med jævnaldrende og lære noget nyt?

Vi tilbyder et væld af forskellige børnekurser og fritidsaktiviteter tilrettelagt for børn og unge i alle aldre. Prøv hiphop, ballet, tegning, drama, foto, programmering og meget mere.

Vi tilbyder også familieaktiviteter i voksen/barn-gymnastik, madlavning, familieyoga, musik og meget mere, hvor voksne også er velkomne. Se også vores kurser til dig, der er gravid eller på barsel.

Læs mere om vores børn og unge aktiviteter

 • Hvordan foregår undervisningen for børn og unge?

  Kurser for børn og unge foregår uden voksne. Aktiviteterne for børn og unge afholdes typisk en gang ugentligt, og sæsonen er halvårlig på et enkelt kursus. Vi udbyder dog også kortere workshops.
 • Hvor foregår FOF Københavns børneaktiviteter?

  Vores kurser for børn og unge foregår bl.a. i København, på Amager, Frederiksberg, i Kgs. Lyngby, Gentofte og Gladsaxe, så du kan med garanti finde et kursus, der ligger tæt på dig. Find adresser under det enkelte hold.
 • Praktiske oplysninger om vores kurser for børn og unge

  Husk at tjekke kalenderen for det enkelte kursus eller den enkelte aktivitet for de eksakte undervisningsdatoer og ferieperioder. 

  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 45960100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

aktiviteter for børn og voksne

For hele familien

Få gode oplevelser sammen med dit barn. Vi tilbyder familieaktiviteter for børn i alle aldre, hvor både børn og voksne har det super sjovt sammen.