Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Ballet for børn og unge hos FOF København

Ballet 4-6 år - begyndere

Ballet er en kreativ, virkningsfuld og sjov form for motion. Den udvikler rytmesansen, øger smidighed og muskelstyrke, giver en rank holdning og graciøse bevægelser.

For at opnå den optimale effekt suppleres på nogle hold med lettere akrobatik/showdance og/eller gymnastiske bevægelser.

Kom i almindelige gamacher/træningstøj og spørg i en balletbutik efter rigtige tekniksko (ca. 150 kr.).

Værd at vide

Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på” dage.

Vi opfordrer forældre til mindre børn, om at blive i bygningen mens undervisningen foregår.

NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

  • Dato 05.09.2020-12.12.2020
  • Adresse FOF Bagsværd Hovedgade
    Bagsværd Hovedgade 81
    2880 Bagsværd
  • Lokale (indgang Tordisvej)
  • Bemærkninger Værd at vide: Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder.Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på” dage. Vi opfordrer forældre til mindre børn, om at blive i bygningen mens undervisningen foregår. Vi følger skolernes ferier.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.09.2020 09:30-10:15 FOF Bagsværd Hovedgade Nadine Stettner
2 Lørdag 12.09.2020 09:30-10:15 FOF Bagsværd Hovedgade Nadine Stettner
3 Lørdag 19.09.2020 09:30-10:15 FOF Bagsværd Hovedgade Nadine Stettner
Se alle Se færre
Underviser

Nadine Stettner

Uddannelse: Jeg er uddannet som klassisk og moderne balletdanserinde i Tyskland og har et Teaching Certificate Royal Academy of Dance fra London 

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har været på efteruddannelseskurser hos Imperial Society of Teaching of Dance og Benesh Notation Learning Course. Jeg har været gæstedanser hos forskellige Barockfestivals.

Undervisningserfaring: Siden 2003 har jeg undervist hos forskellige balletskoler; primært i klassisk ballet både for voksne og børn.