Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen på aftenskolen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Skrivekursus hos FOF København

Kommunikation og skrivekurser

Kommunikation og skrivekurser

Styrk dine evner som kommunikatør på et kommunikationskursus! Du kan finde et bredt udvalg af relevante kurser indenfor kommunikation hos FOF København. Vi kan hjælpe dig med at brænde igennem med dit budskab og blive en knivskarp formidler.

Vi tilbyder en lang række kurser inden for både skriftlig og mundtlig kommunikation. Prøv f.eks et skrivekursus, hvor du lærer at få dine tanker ned på papir – uanset om du er mest til fiktion, lyrik, fagtekster eller ønsker at nedfælde dine erindringer. Vi kan også hjælpe dig med at få styr på grammatikken og få has på retskrivningen.

Du kan også forbedre din personlige gennemslagskraft og lære at brænde igennem på et af vores kurser inden for mundtlig formidling. Her kan du f.eks. blive klædt på til at holde en tale, præsentere et projekt, styrke din talestemme og lære storytelling-teknikker, så du kan fange et publikum. Eller dyk ned i lydens verden og lær, hvordan du laver fængende podcasts og lydfortællinger på vores populære podcast-kursus. 

Hos FOF København kan du også få redskaber til, hvordan du hjælper dit arbejdsliv på vej og udvikler din professionelle karriere med nye kommunikationskompetencer. Her kan du bl.a. lære, hvordan du kommunikerer visuelt med grafisk facilitering, så du er bedre rustet til en arbejdsdag med mange møder.