Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Det asiatiske køkkens popularitet i Danmark skyldes både smag, duft og synsindtryk. Hos FOF København og Nordsjælland inviterer vi dig til at tage del i en kulinarisk rejse gennem asien, hvor du får mulighed for at lære at tilberede autentiske retter fra det vietnamesiske, koreanske, japanske og thailandske køkken.
Udforsk det thailandske køkken, kendt for sine fyldige smage og aromatiske retter. I vores kurser kan du lærer at tilberede klassiske thailandske retter som supper, salater, forårsruller og curry'er med masser af friske grøntsager, kylling og rejer. Du får indsigt i de essentielle ingredienser og krydderier, der giver det thailandske køkken sin karakteristiske smag og dybde. Fra den velkendte tom yum-suppe til den krydrede green curry, vil du opbygge færdigheder til at skabe velsmagende måltider, der vil glæde både dig selv og dine gæster.
Oplev det kinesiske køkkens rige variationer gennem vores workshops. Her får du mulighed for at lære om de grundlæggende teknikker og ingredienser, der gør kinesisk mad så unik. Kurset vil give dig hands-on erfaring med at tilberede velsmagende retter, der er både tilfredsstillende og imponerende. Du vil få kendskab til de traditionelle metoder og smage, der kendetegner kinesisk madlavning og lære, hvordan du kan bringe disse autentiske smage ind i dit eget køkken.
Dyk ned i det japanske køkken, hvor du lærer at forberede delikate og elegante retter som sushi, ramen og gyoza. Lær om de nøgleingredienser som miso, sojasauce og dashi, og hvordan du bruger dem til at skabe smagfulde og præcise retter.
Tag på en kulinarisk rejse til Korea og opdag de karakteristiske smage i det koreanske køkken. Vores kurser guider dig gennem tilberedningen af klassiske koreanske retter såsom bibimbap, samgyeopsal og bulgogi. Lær hvordan du kombinerer fermenterede ingredienser, krydderier og friske grøntsager for at skabe retter, der er både komplekse og lækre. Med fokus på både tradition og innovation, vil du få værktøjerne til at bringe koreanske smagsoplevelser til din egen madlavning.
Læs mere om kurserne herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.
Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.