Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Yoga og mindfulness hos FOF København

Hensyntagende yoga

Yoga for dig med skavanker og særlige hensyn

Lider du af stress, dårlig ryg, nedsat hørelse eller har du haft kræft eller en hjernerystelse? Hensyntagende yoga er skånsom træning for både krop og sind for deltagere med forskellige skånehensyn og skavanker. I træningen arbejdes med at udbedre og forebygge kropslige samt mentale symptomer, bl.a. via træning af kropsholdning, afspænding- og åndedrætsøvelser. Vi tilbyder almindelig hensyntagende yoga, men også yoga rettet mod særlige grupper, fx stressramte, kræftramte eller deltagere med rygproblemer eller nedsat hørelse.

Hvilket niveau foregår undervisningen på?

Vores yogahold er som udgangspunkt ikke opdelt i niveauer. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå af kursusbeskrivelsen. Det betyder, at du kan deltage på alle FOF Københavns yogakurser uanset om du er nybegynder eller har dyrket yoga i mange år. Yoga er ikke en holdsport – derfor er der plads til både begyndere og øvede på de fleste hold. Underviseren tilpasser sin undervisning efter den enkeltes behov og niveau. Du er ikke til besvær som nybegynder. Prøv dig frem og bed endelig om hjælp fra din underviser undervejs.

Hvem underviser i hensyntagende yoga?

Vores yogaundervisere er erfarne og kompetente med en bred vifte af erfaringer fra både ind- og udland, og de holder sig opdaterede med den nyeste viden om yoga og yogaundervisning. Alle underviserne har en særlig viden om de specifikke skavanker, de underviser i at forebygge og udbedre. Du kan læse om underviseren under det enkelte hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne i hensyntagende yoga?

Du kan se alle vores hensyntagende yogahold herunder. Her kan du også tilmelde dig yogaundervisningen i København og de andre områder, vi dækker. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér