Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Sammenspil hos FOF København

Studie og live

Brænd igennem med din vokal – lær at synge live og indspil i et professionelt lydstudie

Er du vild med at synge og kunne du tænke dig at tage din performance og tilstedeværelse på scenen til et helt nyt niveau? På FOF Københavns kurser i sang og performance, lærer du at indtage scenen med power og give publikum en vaskeægte wow-oplevelse. Undervejs får du grundlæggende teknikker til at fange publikum med din vokal og »appearance«, og du får rig lejlighed til at udvikle din sangteknik og dyrke dit eget kunstneriske udtryk – herunder støtte, vejrtrækning, klang og holdning.

Måske har du allerede styr på den gode liveperformance, men drømmer om at få din musik og sangstemme ud i verden? Hos FOF København har du en helt unik mulighed for at indspille din vokal i et professionelt lydstudie med den prisvindende danske producer, Noa Rosanes. På disse kurser får du praksiserfaring med at indsynge din vokal, og du lærer teknikker til at få det bedste ud af din stemme under indspilning med effekter og høretelefoner på.

Hvem henvender kurserne i studie og live sig til?

For at deltage på et af vores kurser i sang i studiet eller live, skal du have lidt grundlæggende sangerfaring samt mod på at synge solo og måske også at synge din egen stemme i flerstemmige arrangementer. Men du behøver ikke kunne læse noder.

Hvordan tilmelder jeg mig kurserne i studie og livesang?

Vi afholder kurserne i hjertet af København, Valby og på Frederiksberg. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god ide at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk