Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her
Rundvisninger og ture hos FOF København

Sydhavnen – Nordens Venedig

Dansk arkitektur er strøget til tops internationalt, og København er stedet, hvor store navne og banebrydende arkitektur skal opleves. Tag med på raske gåture gennem (nye) spektakulære bydele med Frederik Lindskov, billedkunstner og cand.mag., som får filosofi, kunst- og arkitekturhistorie til at gå op i en højere enhed. Turene er ikke for gangbesværede.

Sydhavnen – Nordens Venedig

Vi går forbi H.C. Ørstedsværket og de nye store boligkvarterer på Enghave Brygge, som nu er forbundet med Teglholmen med Cobes nye Alfred Nobels bro. Vi passerer verdens bedste folkeskole af JJW Arkitekter. Herfra er der udsigt til Havnevigens boligtårne på Islands Brygge og det naturskønne Nokken. Vi går forbi Metropolis og Teglværksbroen og slutter på Sluseholmen.

Mødested: Tankstationen / Lykkes Grill, Vasbygade 18, Kbh SV.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.03.2022 17:00-19:00 Tankstationen / Lykkes Grill Frederik Lindskov
Foredragsholder

Frederik Lindskov

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag i filosofi og har en BA i kunsthistorie.

Andre faglige kvalifikationer: Min særlige faglige indsigt er i filosofi og kunsthistorie. Herudover er jeg selv udøvende billedkunstner, opfinder/konceptudvikler og selvstændig erhvervsdrivende. 

Undervisningserfaring: Jeg har efterhånden en del erfaring som underviser ved FOF, i privat regi, ved kunstforeninger og generelt fra sit virke som selvstændig foredragsholder.

Andet: Jeg har en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt udsmykning af danske asylcentre, bl.a. i Avnstrup, og har derudover haft flere kunstudstillinger. Tidligere har jeg været formand for Kunstnernes Efterårsudstilling.