Skip to content

Aftenskolen er fritaget fra kravet om coronapas, men da meget undervisning foregår hos samarbejdspartnere, kan man blive spurgt om coronapas der, og vi opfordrer derfor alle til at have passet klar.

Foredrag om arbejdsglæde med Jon Kjær Nielsen i FOF Nordsjælland

Jon Kjær Nielsen - Arbejdsglæde

Jon Kjær Nielsen - Arbejdsglæde

Du bliver præsenteret for en række idéer til ændringer, der nemt kan implementeres i dit arbejdsliv og som kan bidrage til, at du har lyst til at komme på arbejde hver morgen.

Jon Kjær Nielsen tager afsæt i et solidt teoretisk grundlag med viden fra den nyeste forskning. Alt sammen leveret i øjenhøjde, uden konsulentsnak og TBF’er (TreBogstavsForkortelser). Der trækkes på psykologi, sociologi, gruppedynamik, hjerneforskning - og forsøg på mennesker. Jon Kjær Nielsens foredrag er både underholdende, konkrete og værktøjsorienterede. 

Foredraget tager udgangspunkt i en række praktiske eksempler på arbejdspladser, der er gået foran – arbejdspladser, der har skabt en kultur, hvor man har lyst til at komme på arbejde hver morgen. I løbet af foredraget kommer Jon Kjær Nielsen omkring følgende:

  • Hvad er arbejdsglæde – jeres oplevelser og forskernes bud.
  • Hvad skaber arbejdsglæden i jobbet?
  • Hvorfor det ikke er lige meget med den der arbejdsglæde? Hvad får du ud af det, når du holder af dit job?
  • Arbejdsglæde og trivsel er den bedste strategi for virksomheden!
  • Inspirerende historier fra dem, der gik foran.
  • Konkrete redskaber og tips.

Om Jon Kjær Nielsen: 
Uddannet civilingeniør fra DTU. Jon Kjær Nielsen vidste godt, at han ikke var på jagt efter et klassisk ingeniørjob. Specialet var da også i ledelses- og organisationsudvikling, og siden da har han brændt for at skabe forbedringer i virksomhedskulturen og arbejdsforholdene ude på arbejdspladserne.