Skip to content
Hør sundheds- og livsstilsforedraget "Lær hukommelsesteknik" i FOF Nordsjælland

Lær hukommelsesteknik

Foredrag og workshop om mnemoteknik.

Forestil dig at du uden problemer kan lære nyt, huske vigtige begivenheder, arbejdsopgaver, telefonnumre, indkøbslister eller andre ting på en nemmere og endda sjovere måde. Hvis du er bevidst om hvordan din hukommelse fungerer, kan du med enkle teknikker opnå dette - og mere til! Det er bogstaveligt talt kun fantasien, der sætter grænser for, hvor man kan bruge husketeknikker i sin hverdag, både som studerende, i arbejdslivet eller socialt.

Få tricks til at træne hjernen til at kunne huske meget mere, end du troede var muligt. Lukas Hansen er kandidatstuderende i psykologi på Syddansk Universitet. Han har gennem flere år undervist og holdt foredrag om Mnemoteknik. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.11.2021 18:30-20:30 Espergærde Bibliotek Lukas Christoffer To Hansen
Foredragsholder

Lukas Christoffer To Hansen

Lukas hørte første gang om hukommelsesteknik i gymnasiet, hvor han deltog i ”Projekt Forskerspire” og ledte et pilotforskningsprojekt om hukommelsesteknik. Siden har han holdt en del foredrag, været ungdomsskolelærer og har været medforfatter på både bøger og artikler om emnet.

Til daglig studerer Lukas psykologi på Syddansk Universitet og driver sammen med to studiekammerater psykologipodcasten "Psykologen", som er på top 10 over mest lyttede videnspodcasts i Danmark. 

Hukommelsesteknik er en kunst fra det antikke Grækenland, som har fået sin renæssance i det nye årtusind og kan bruges i henseender, hvor mennesker skal præstere på den ene eller anden måde. Teknikkerne udnytter nogle af de ting, som menneskehjernen er god til og kræver ikke specielle evner som fotografisk hukommelse eller andre fordele, for at kunne lære at bruge. Det er bogstaveligt talt kun fantasien, der sætter grænser for, hvor man kan bruge husketeknikker i sin hverdag, både som studerende, i arbejdslivet eller socialt!