Skip to content
Lær at tegne på Glyptoteket med FOF Nordsjælland

Tegning på det fantastiske Glyptotek

Tegning på det fantastiske Glyptotek

Få minutter fra Hovedbanegården ligger det fantastiske Ny Carlsberg Glyptotek, (Dantes Plads 7, 1556 Kbh K), hvor vi skal tegne skulpturer. 

Du lærer at måle, se perspektiv, proportioner og om skraveringsteknikker til lys/skygge. Jeg giver dig individuel vejledning og underviser på alle niveauer i tegning, både voksne, unge og børn (f.eks. sammen med forældre/bedsteforældre).

Du medbringer selv tegneudstyr. Vi mødes ved bænkene ved Glyptotekets springvand i havesalen. OBS: Entréen til Glyptoteket er IKKE inkluderet i kursusgebyret - billigst at købe årskort. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Martin Vestergaard på tlf.: 2639 2334. 

Mød også andre tegnere og bliv inspireret af hele gruppen, hvor vi vil snakke om værker fra tegningens mestre så som Van Gogh, Leonardo da Vinci, Degas, Toulouse Lautrec m.fl. – alle kunstnere, der har begyndt deres karriere ved at tegne statuer.

Underviser har selv tegnet især mennesker altid og synes det er en fantastisk måde at være til stede i nuet og opleve på. Besøg hans galleri på: www.martinvestergaard.dk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Martin Vestergaard på tlf.: 2639 2334.