Skip to content

Aftenskolen er fritaget fra kravet om coronapas, men da meget undervisning foregår hos samarbejdspartnere, kan man blive spurgt om coronapas der, og vi opfordrer derfor alle til at have passet klar.

Oplev Georg Jensens historiske sølvsmedje på Frederiksberg med FOF Nordsjælland

Georg Jensens historiske sølvsmedje på Frederiksberg

Georg Jensens historiske sølvsmedje på Frederiksberg

Oplev Georg Jensens historiske sølvsmedje, som forener kunstnerisk talent med håndværk i verdensklasse og er et enestående eksempel på Georg Jensens traditionsrige arv og ekspertise.

Under rundturen får du mulighed for at møde sølvsmedene og se dem arbejde med sølvproduktionerne ved hjælp af de samme teknikker, som er blevet anvendt siden Georg Jensen blev grundlagt i 1904. 

Med en enkelt plade i sterlingsølv, bygges sølvprodukterne op fra bunden, og de karakteristiske hammermærker dækker sølvets overflade og danner et smukt skær, som Georg Jensen sammenlignede med måneskin. Dekorative druer, blomster, vinranker og blade bliver håndlavet med omhu og fastloddet med præcision, inden specialister polerer sølvet med op til 120 forskellige børster for at skabe det rette udseende. Til slut får sølvet en oxideret finish, som fremhæver alle de håndlavede detaljer.

Hele processen kan vare mange måneder og bygger på et enestående og traditionsrigt håndværk, som forvandler sterlingsølvet til sande mesterværker, som du helt eksklusivt kan opleve på dette besøg. Der vil også være mulighed for køb i outletshoppen med gode tilbud.

Vi slutter besøget med en forfriskning i Porcelænshaven.

Inkl. i prisen: Foredrag, besøg i sølvsmedenes værksted og forfriskning i Porcelænshaven.

Mødested: Georg Jensen A/S, Sdr. Fasanvej 7, 2000 Frederiksberg