Skip to content

Vi åbner op igen d. 17. januar. Husk coronapas og mundbind.

Madlavningskursus i FOF

Mad, vin og øl

Mad, vin og øl

Lækker mad – ny inspiration – hyggeligt samvær

Oplev glæden ved at fremtrylle velsmagende, nye retter på et madlavningskursus hos FOF
Nyd den veltillavede mad – og måske et godt glas vin – i hyggeligt samvær med andre, der også sætter pris på god mad og fællesskab.

Vi tilbyder mange spændende kurser i mad fra hele verden. I vores professionelle og hyggelige undervisningskøkken i FOF-huset i Odense lærer du de grundlæggende tilberedningsteknikker, som du kan få glæde af både som begynder og som avanceret amatørkok.  

 

Hovedingredienserne på alle vores madhold er inspiration, høj faglighed og gode hyggestunder. Du får masser af viden og nyttige tricks med dig hjem. Vores dygtige undervisere kan hjælpe dig med at give din madlavning et løft, når du lærer at fremtrylle lækre menuer og spændende nye retter, der vil imponere venner og familie – og glæde dig selv i hverdagen.  

 

Vores madkurser spænder bredt – fra længere kurser, der løber over en hel sæson, til mere workshopprægede kurser, hvor du f.eks kan komme og lære at lave mad med tang eller lave smørrebrød helt fra bunden. Som et ekstra krydderi kan du også blive klogere på vin på vores populære vinsmagningskursus eller brygge dit eget øl.

 

På vores særlige fredagskurser i køkkenet i FOF-huset i Odense gør vi lidt ekstra ud af stemningen! Her venter der en skøn aften i godt selskab, hvor I sammen med underviseren laver lækre kulinariske retter og bagefter nyder det sammen – den perfekte start på weekenden!

Madkurser for hele familien!