Skip to content

Sprog

Sprog

Udvid din verden med nye krøller på sproget til sprogundervisning hos FOF Randers-Mariagerfjord

 

Er du interesseret i sprog, og vil du gerne kunne begå dig på andre sprog, som eksempelvis spansk, russisk eller italiensk? Som begynder vil du på vores kurser læse små tekster på et nyt sprog, se film/videoer, lytte til musik og øve grammatik og ordforråd gennem sjove øvelser og lege.

  

Undervejs på vores hold for øvede opbygger du et større ordforråd, så du ikke kun forstår et fremmedsprog bedre, men også kan gå i dialog. Når du har taget et sprogkursus for øvede, vi du kunne kommunikere endnu nemmere og, med et nuanceret ordforråd, blive fortrolig med sproget.

 

Vi glæder os til at se dig og tilbyde dig velkommen til vores sprogundervisning på mange forskellige niveauer – der er også et, der passer til dig. 

 

Sprogkurser til virksomheder og medarbejdere

Sprogkurser til medarbejdere

Gør kommunikationen mere flydende med et sprogkursus i tysk eller engelsk til virksomheder og deres medarbejdere - læs mere her...

Learn English in Randers - øv dig i at føre en samtale og udvid dit ordforråd på fx engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk og russisk - find et kursus på dit niveau.