Skip to content

COVID-19 information til kursister

Opdatering august 2021

Alle afstands- og arealkrav er ophævet pr. 14. august 2021. Vi opfordrer til, at vores kursister har gyldigt coronapas, men aftenskolerne er ikke pålagt at udføre stikprøver.

Yderligere information fra Kulturministeriet her.

Fra og med den 21. maj er aftenskolerne omfattet af genåbningen både udendørs og indendørs og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage  

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole hos os – og vores kursisters og underviseres sikkerhed kommer i første række. Derfor følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer for kulturlivet og tilrettelægger vores aktiviteter, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt for dig at deltage. 

Genåbning

Sommerferien nærmer sig, så det er begrænset, hvor mange hold du kan finde på nuværende tidspunkt, men inden længe er vi klar med planlægningen af sæson 21/22, og vi glæder os til at se dig, på ét eller flere af vores mange spændende tilbud. Aflysning af forårets hold Med få undtagelser har vi aflyst alle forårets aktiviteter, som skulle have været startet op inden den 21. maj – også selv om holdene måtte have mødegange tilbage efter den 21. maj. Dette gælder også de helårshold, som nåede at starte op i efteråret, og som har mødegange tilbage. Hvis dit hold er aflyst, vil du ikke længere kunne finde det på vores hjemmeside.

Tilbagebetaling

Vi tilbagebetaler beløbet for alle mødegange, som aflyses pga. COVID-19-nedlukningen. Vi har skrevet til alle tilmeldte og er ved at være igennem alle tilbagebetalinger, men mangler du din, kan det skyldes, at vi mangler informationer, og du bedes derfor kontakte os på info@fof-sonderborg.dk.

Tak for din hjælp

Når du deltager i undervisning hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg. Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, beder vi dig om at informere os.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at holde dig opdateret Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende hvis nødvendigt. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk.