Skip to content

Frie sting og efterårsblomster

Sådan broderer du enkle blomster i frie sting til dekoration på beklædning, tasker, poser eller andet. Du får den grundlæggende viden, der skal til for at komme i gang med at brodere. Du lærer fem frie sting, som du kan sammensætte i det uendelige til nye blomster og dekorationer.  Underviseren har forberedt en opgave til dig, som er lige til at gå i gang med. Efter denne dag har du fået sting og teknikker med dig, og du er klar til at brodere videre derhjemme.
Underviseren har alle materialer med, som du kan købe, eller du kan tage dét med, du har. Du vil inden kurset modtage en materialeliste. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 11.10.2021 14:00-17:45 Café Krea Lone Laursen Bollmann

Lone Laursen Bollmann

Jeg giver gerne min passion til frit broderi videre. Jeg har mange års undervisningserfaring, så du er i trygge hænder. Jeg forstår at give glæden ved broderiet og min viden videre og deler gerne ud af idéer og inspiration såvel til nybegynderen som til den øvede. Jeg har en solid faglig og håndværksmæssig ballast. I forbindelse med Trapholts broderiprojekt, Grænseløse Sting, blev jeg valgt som samarbejdspartner og fik samlet 45 kvinder, som bidrog med deres broderier. Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium og billedkunstlærer fra Haderslev Seminarium - desuden efteruddanner jeg mig løbende. 
www.lonesbroderi.dk.