Skip to content

Ægte mad, sundhed og næring

Sund mad og ægte mad. Dét, kroppen har brug for - spis med et formål og jagt stædige kulhydrater, ordentligt protein og umættet fedt. 

Der er efterhånden ved at være rigtig mange forskellige produkter på markedet, der findes utrolig meget forarbejdet mad, og i en travl hverdag kan det være svært at prioritere de rigtige valg. Det er vigtigt at spise med et formål - start med at spørge dig selv, inden du spiser: ”Gavner dét her mig, eller skader det mig?” Det handler om at finde de gode råvarer med den rette næring - det handler om at spise sundt. Der skal drikkes vand, der skal fermenteres og laves nemme og velsmagende retter. 
 

Information

  • Dato 04.09.2021-02.10.2021
  • Adresse Dybbøl-Skolen
    Gl. Aabenraavej 20
    6400 Sønderborg
  • Lokale Hjemmekundskab Gul Blok
  • Bemærkninger Råvarer er ikke medregnet i kursusprisen men afregnes direkte med underviseren. Så vidt muligt oplyser vi en forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte underviseren. Medbringe evt. et forklæde.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.09.2021 10:00-14:00 Dybbøl-Skolen Kim Maratse Meier
2 Lørdag 11.09.2021 10:00-14:00 Dybbøl-Skolen Kim Maratse Meier
3 Lørdag 18.09.2021 10:00-14:00 Dybbøl-Skolen Kim Maratse Meier
Se alle Se færre

Kim Maratse Meier

Uddannet kok fra Hotel Baltic, Høruphav, med udmærkelsen Bronze. Volontørarbejde på den énstjernede Michelin-restaurant STUD!O (ja, rigtigt navn!), København. Køkkenchef på Restaurant Meier, Hotel Baltic, Høruphav. Jeg beskæftiger mig med sund madlavning. Kreativ og sund mad - som det bør være.