Skip to content

Aftenskolen er desværre lukket iht. restriktionerne – til og med den 16. januar 2022. Du kan sagtens booke kurser, ture og foredrag – også dem der var planlagt til opstart fra uge 1. Administrationen og Forberedende Voksenundervisning (FVU) er åben som sædvanlig.

Undervisning i violin hos FOF-Vest

Violin

Undervisning i violin

Find violinen frem og spænd buen og deltag i violinundervisning her hos FOF Vest. Her samles musikinteresserede, og der bliver skabt nye bekendtskaber med andre strygere. Violinkurserne er med udgangspunkt små hold, så der er mulighed for at få det optimale ud af undervisningen. Undervisningen bliver tilrettelagt til den enkeltes niveau, så alle kan være med. Der tilbydes undervisning til nybegyndere, let øvede og erfarne strygere. 

Hvordan foregår undervisning i violin? 

På violinkurserne lærer du om violinen som instrument, de grundlæggende teknikker og god bueføring. Du får kendskab til at spille dansk folkemusik i samspil med andre. 

Tilmelding til violinundervisning i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i violin. Du kan her tilmelde dig kurserne. Har du spørgsmål omkring violinundervisning, kan du kontakte en af vores erfarne undervisere - se info inde på holdet eller kontakte os på kontoret på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér