Opdatring pga. Corona.

Restriktionerne er forlænget til 17.januar, og det er forventeligt, at de forlænges yderligere. Vi er derfor nødt til at udskyde opstart af alle hold. Vi arbejder med en foreløbig plan, hvor vi starter hold fra 1. februar. I der har tilmeldt jer får direkte besked om holdstart, når vi har en sikker dato. Vi opkræver ikke betaling, før vi er sikre på at vi kan starte.

Forårssæson 2021.

 De fleste kurser er velkendte, og for flere hold er der en bredere beskrivelse under ”info” på vores hjemmeside www.fofsvendborg.dk hvor man også kan finde en kalender med de præcise datoer for de enkelte hold. 

Vi fortsætter med at yde et tilskud på ekstra 4 kr. pr. lektion til de deltagere, der får tilskud fra Svendborg Kommune. Det samlede tilskud pr. lektion er således på 6 kr. Vi håber, at der fortsat kan være råd til at få motion, oplevelser og ny viden hos FOF i Svendborg.

Skoleleder er Claus Hougaard Christiansen. Træffes mandag, onsdag og fredag kl.8.00 - 9.30 på telefon 6167 5874 eller mail: fof@fofsvendborg.dk 

Husk: at fortælle os om ændringer i adresse, telefon eller email, så du kan få besked ved evt. ændringer eller aflysninger.

På grund af coronaristriktioner kan der desværre kun være 9 deltagere på vores bevægelseshold. Hvis der lettes på restriktionerne, vil vi tilbyde pladser til dem der står på venteliste 

OBS: Engelskholdet er opført med et forkert mødetidspunkt (18.30) Rigtige tidspunkt er 17.00 Ørkildskolen afdeling Byen lokale A103.