Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Syning hos FOF København

Kend din overlocker – begyndere

Lær, hvad overlockeren kan, før du køber den. Eller lær hvordan du som nybegynder får glæde af din maskine. 

Hvordan foregår undervisningen?

Vi kommer igennem:
  • Trådning
  • Sømme og deres anvendelse
  • Indstilling af overlockeren efter materialevalg
  • Afprøvning af standardudstyr
  • Gennemgang af de vigtigste trykfødder, tilbehør og muligheder

Du lærer desuden om endehæftninger, hjørner, kanter, rundinger, valg af tråd, syning med forskellige tråde i forskellige stoffer.

Værd at vide

Du kan medbringe din egen overlock-maskine, eller du kan låne en på kurset.

Information

  • Dato 03.11.2024-03.11.2024
  • Adresse KBH V, Humletorvet
    Humletorvet 27, 1.sal
    1799 København V
  • Lokale Syning
  • Bemærkninger Pris inkl. udgift til tråde, stof til syprøver, dekorationstråde og kompendium. Deltagerne modtager en indkaldelse med praktiske oplysninger, samt hvad de skal medbringe en uge før kursusstart.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 03.11.2024 10:00-15:20 KBH V, Humletorvet Lene Press
Underviser

Lene Press

Uddannelse: Beklædningsdesigner fra Kunstindustri- og Kunsthåndværkerskolen 1970. Alment voksenpædagogisk Grundkursus. Instruktørkursus på Danmarks Lærerhøjskole. CAD-CAM 1 fra Teko-center Danmark. 

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har været med til at planlægge og gennemføre undervisningsforløb i syning og design: programmer, rammeplaner, undervisningsmateriale, skemalægning, opgavebedømmelse, tilrettelægning af censorbedømt eksamener, fabriksbesøg, studieture og fagmessebesøg i Paris, opvisninger m.v.

Undervisningserfaring: Jeg har 41 års undervisningserfaring på fuld tid. Jeg underviser i design, konstruktion og modeludvikling, graduering og tilskæring og syteknik. Det værende sig alt indenfor design- og syning af beklædning og tilbehør herunder: nederdele, bukser, overdele og kjoler, overtøj, strik og overlock syning, tasker, tilbehør, børnetøj, lingerie, corsager, bodystockings, badetøj, skræddersyning, herretøj, skind- og pelssyning, fremstilling af gine, materialer, værktøj og maskiner, frakker, eksklusiv beklædning og kostumer, festtøj, hattesyning, sko og fodtøj.