Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Made in China

Tag med på en spændende rejse gennem Kina med Simon Rom Gjerø, en eventyrlysten dansk studerende, der blev forelsket i Kinas magi.

I dette medrivende foredrag dykker Simon ned i sit første møde med Kina, hvor han ikke blot blev fortryllet af landets skønhed, men også fandt kærligheden i form af sin kommende kone.

Gennem fortællinger om ægteskab, blandede børn, kinesisk ægteskabsverden, og kulturelle udfordringer som spisning af hundepenis og den kontroversielle etbarnspolitik, tager Simon dig med på en rejse fyldt med spænding, overraskelser og hjerteskærende øjeblikke. Han deler ærligt om sin egen rejse gennem konens graviditet, faderskabet og den evige kamp for at forene to forskellige verdener som "tigermor" og "kattefar".

Dette foredrag er ikke blot en rejse gennem en enkelt families oplevelser, men en dybdegående udforskning af kærlighed, familie og kultur i et af verdens mest fascinerende og komplekse samfund. Lad dig inspirere og berige af Simons unikke perspektiver og erfaringer, og få et indblik i det spændende liv "Made in China".
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 19.03.2025 09:30-12:00 FOF Aalborg Simon Rom Gjerø
Foredragsholder

Simon Rom Gjerø