Skip to content
gravidyoga

Gravid yoga

Oplev din indre styrke og kvindelig kraft gennem styrkende og nærende gravidyoga. Din underviser, Cecilie Uldum, guider dig til at blive nærværende med din intuition, bringe yogaen ind i kroppen og skabe en dybere forbindelse i denne særlige til med din baby.
 
Vi arbejder med at berolige nervesystemet, nærende bevægelser og styrke dine naturlige ressourcer gennem åndedrætsteknikker, der lindrer smerte, meditation og visualiseringer samt yogastillinger, som er tilpasset din graviditet. Hver session afsluttes med en nærende og afslappende afspænding.
 
Graviditet og fødsel er en unik og kraftfuld transformation i kvindelivet. Det kan vække mange forskellige følelser, og på dette gravidhold vil du ikke kun møde et træningsforløb, men også blive en del af et kærligt fællesskab, hvor der er plads til hele dig og dine oplevelser.
 
Holdet er for dig uanset, hvor lagt du er i graviditeten, om du er begynder, første- eller flergangsfødende, eller hvis du oplever bækkengener eller andre graviditetsrelaterede udfordringer.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 14.11.2024 16:30-18:00 FOF Aalborg Cecilie Uldum
2 Torsdag 21.11.2024 16:30-18:00 FOF Aalborg Cecilie Uldum
3 Torsdag 28.11.2024 16:30-18:00 FOF Aalborg Cecilie Uldum
Se alle Se færre
Cecilie Uldum
Underviser

Cecilie Uldum

Mit navn er Cecilie Uldum, og jeg er uddannet vinyasa og yin yogalærer, og har sidenhen specialiseret mig i gravidyoga og den kvindelige cyklus. 

Jeg skaber et autentisk og trygt rum, hvor du kan udforske din indre styrke og sårbarhed. På mine yogaklasser inviteres du til at fordybe dig i yogaens verden gennem en sansebaseret tilgang, hvor du får mulighed for at finde hjem mærke din krops indre visdom. 

Min undervisning er en invitation til at lære at stå stærkt i dig selv, med dyb selvindsigt som fundament. Sammen vil vi udforske yogaens mange facetter som opdagelsesrejsende på livets rejse.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på yogamåtten.

Lær mere om din cyklus, graviditet og kvindeliv på min Instagram @villa_kula_yoga