På dette kursus lærer du alt om kødforarbejdning og konserveringsteknikker, der giver dig mulighed for at lave klassiske og moderne kødprodukter. Gennem tre moduler vil du få både teoretisk viden og praktisk erfaring med at forberede og tilberede vildt og pålæg. Fokus vil være på at skabe lækre og smagfulde produkter ved hjælp af korrekt udstyr, marinering, krydring og opbevaring.
Efter kurset vil du mestre:
Er du klar til at mestre slagterens håndværk og lave lækre, hjemmelavede kødprodukter?
Tilmeld dig nu og lær de teknikker, der gør dig til en sand mester i kødforarbejdning og konservering!
Beskrivelse:
I første modul bliver du introduceret til grundlæggende slagterteknikker. Du lærer at forberede og konservere kød med fokus på spegepølser og beef jerky, herunder udvælgelse af kød, krydring og tørringsteknikker.
Indhold:
Beskrivelse:
I dette modul lærer du at lave to klassiske pålægsprodukter: rullepølse og leverpostej. Du får indsigt i, hvordan du forbereder og krydrer kød, og hvordan du tilbereder disse produkter korrekt.
Indhold:
Beskrivelse:
I det sidste modul lærer du at lave avancerede slagterprodukter som paté. Fokus vil være på at arbejde med forskellige kødtyper, krydderier og garniture for at skabe en raffineret paté. Vi afslutter kurset med en præsentation af dine færdige kødprodukter.
Indhold:
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 06.03.2025 | 18:30-21:30 | FOF Køkken | Mikael Kopp Christensen |
2 | Torsdag 13.03.2025 | 18:30-21:30 | FOF Køkken | Mikael Kopp Christensen |
3 | Torsdag 20.03.2025 | 18:30-21:30 | FOF Køkken | Mikael Kopp Christensen |