Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Lav lanterner i pileflet

Velkommen til vores kursus i at skabe smukke og funktionelle flettede lanterner i pil, perfekte til både indendørs og udendørs brug på dejlige sommeraftener. Disse lanterner er ikke kun praktiske lyskilder, men også smukke kunstværker, der skaber fortryllende skygger, når de oplyses af både levende lys og LED-lys.

I dette kursus vil vi udforske teknikkerne bag at flette pil omkring glas for at skabe lanterner med et rustikt og naturligt udseende. Du vil lære de grundlæggende fletningsteknikker samt forskellige mønstre og designs, der kan tilpasses efter din personlige smag og stil.

Vi vil trin for trin guide dig gennem processen med at vælge det rigtige glas til din lanterne, forberede pilene til fletning, og derefter flette dem omhyggeligt omkring glasset for at skabe et smukt og holdbart resultat. Vi vil også diskutere valg af lyskilder og hvordan man bedst opnår de ønskede skyggeeffekter.

Dette kursus er designet til både begyndere og dem med erfaring inden for fletningsteknikker. Alle materialer vil blive leveret, og du vil have mulighed for at skabe din egen unikke lanterne under kyndig vejledning af vores erfarne instruktører.

Kom og vær med til at skabe magiske og stemningsfulde lanterner, der vil lyse op i dine sommeraftener og skabe uforglemmelige øjeblikke for dig selv og dine kære.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.08.2024 17:00-21:00 FOF Aalborg Katja Kreiner
Underviser

Katja Kreiner

Katja er en erfaren tømrer med en naturlig kærlighed til håndværk. Hun har altid været fascineret af pil, men hendes fascination går dybere og nærer hendes forundring over naturens skønhed. Gennem fletværket bringer hun sig tættere på naturen, hvilket også vækker hendes indre pionerånd.

Siden 1999 har Katja dedikeret sig til fletværk, og hendes arbejde har udviklet sig i årenes løb til at blive eksperimenterende. Hun skaber en strøm af kurve, hvor æstetik er lige så vigtigt som funktionalitet. Katjas kurve og fletværker er blevet en stadig større del af hendes liv, og pilflet er blevet hendes kunstneriske fristed.