Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Pilefletkursus FOF

Pileflet: Juleflet

Få en hyggelig og kreativ juleoplevelse med vores kursus "Juleflet" hos FOF Aalborg. Vores erfarne underviser, Katja Kreiner, vil guide dig i fletningen af forskellige former for vinter- og juleinspireret pynt til både indendørs og udendørs brug.

På kurset vil vi udforske forskellige materialer som pil og bark og skabe smukke dekorationer som stjerner, hjerter, engle og meget mere. Katja vil dele sin ekspertise og lære dig de forskellige fletteteknikker, der er nødvendige for at skabe det ønskede julepynt. Du vil få individuel vejledning og mulighed for at tilpasse dine kreationer efter din personlige smag.

Materialerne til fletningen vil blive afregnet ved kursets afslutning, hvilket sikrer, at du kun betaler for det materiale, du bruger. Du behøver derfor ikke at medbringe dine egne materialer, da alt vil være tilgængeligt på kurset.

Vores "Juleflet" kursus er den perfekte mulighed for at skabe en unik julestemning i dit hjem og tilføje personlig og håndlavet pynt til din juleudsmykning. Tilmeld dig i dag og få en sjov og kreativ julefletoplevelse under kyndig vejledning af Katja Kreiner. Gør dig klar til at skabe smukke og stemningsfulde dekorationer, der vil sprede juleglæde og imponere dine gæster.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 21.11.2024 17:00-21:00 FOF Aalborg Katja Kreiner
Underviser

Katja Kreiner

Katja er en erfaren tømrer med en naturlig kærlighed til håndværk. Hun har altid været fascineret af pil, men hendes fascination går dybere og nærer hendes forundring over naturens skønhed. Gennem fletværket bringer hun sig tættere på naturen, hvilket også vækker hendes indre pionerånd.

Siden 1999 har Katja dedikeret sig til fletværk, og hendes arbejde har udviklet sig i årenes løb til at blive eksperimenterende. Hun skaber en strøm af kurve, hvor æstetik er lige så vigtigt som funktionalitet. Katjas kurve og fletværker er blevet en stadig større del af hendes liv, og pilflet er blevet hendes kunstneriske fristed.