Skip to content
Pileflet

Pileflet: Kurve

Tag med på vores kursus "Kurveflet" hos FOF Aalborg og lær kunsten at flette smukke kurve under kyndig vejledning af vores erfarne underviser, Katja Kreiner. Dette kursus er perfekt til både begyndere og let øvede flettere, der ønsker at forbedre deres færdigheder.

På kurset vil du lære at lave en rund krydsbund og flette en kurv ovenpå denne. Hvis du allerede er en øvet fletter, vil der også være mulighed for at udforske fletning af ovale krydsbunde og skabe kurve ud fra denne teknik. Katja vil guide dig trin for trin gennem fletningsprocessen og give individuel vejledning, så du kan opnå flotte og holdbare kurve.

For at deltage i kurset beder vi dig medbringe en god rosensaks og en skarp kniv som en dolk eller fiskekniv, hvis du har en. Hvis du ikke har disse værktøjer, kan de lånes på kurset. Materialer som dansk usprøjtet pil kan købes direkte af underviseren til en pris på cirka 200 kr. pr. kurv.

Vi anbefaler, at du ifører dig tøj, der kan tåle at blive beskidt, da pilen er våd og kan afgive lidt farve. Så kom i behageligt og praktisk tøj, der giver dig mulighed for at koncentrere dig om fletningen uden bekymringer.

Deltag i vores "Kurveflet" kursus og opdag glæden ved at skabe smukke og funktionelle kurve af pil. Udvid dine fletningsevner og gå hjem med en unik håndlavet kurv, som du kan bruge eller vise frem med stolthed. Tilmeld dig i dag og vær en del af et inspirerende og kreativt fællesskab, hvor du kan udfolde din kreativitet og lære af en dygtig underviser som Katja Kreiner.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 24.05.2024 17:00-21:00 FOF Aalborg Katja Kreiner
2 Lørdag 25.05.2024 09:00-16:00 FOF Aalborg Katja Kreiner
Underviser

Katja Kreiner

Katja er en erfaren tømrer med en naturlig kærlighed til håndværk. Hun har altid været fascineret af pil, men hendes fascination går dybere og nærer hendes forundring over naturens skønhed. Gennem fletværket bringer hun sig tættere på naturen, hvilket også vækker hendes indre pionerånd.

Siden 1999 har Katja dedikeret sig til fletværk, og hendes arbejde har udviklet sig i årenes løb til at blive eksperimenterende. Hun skaber en strøm af kurve, hvor æstetik er lige så vigtigt som funktionalitet. Katjas kurve og fletværker er blevet en stadig større del af hendes liv, og pilflet er blevet hendes kunstneriske fristed.