Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Tufting

Tufting

Skab dit eget unikke mesterværk med tuftekursus hos FOF Aalborg


Velkommen til et kreativt eventyr, hvor du får muligheden for at forvandle dine ideer til fantastiske tuftede kunstværker!
Vores tuftekursus, tilgængeligt hos FOF Aalborg, inviterer dig ind i en verden af tuftekunst, hvor du kan udfolde din kreativitet og skabe smukke værker ved hjælp af tuftepistolen som redskab.

Kurset i oversigt:
Varighed: 6 timer med hyggeligt samvær og fordybelse i tuftingens verden.

Inkluderet i prisen:
* En omfattende introduktion til tuftingkunsten.
* Alle nødvendige materialer, herunder tuftepistol, ramme, lærred, garn og lim.
* Professionel vejledning i garnvalg og farvesammensætning.
* Mulighed for at skabe et tuftet mesterværk på op til 50x50 cm.
* Rådgivning og assistance fra vores erfarne underviser, Lene.
* En skøn forplejning med kaffe, te og koldt vand i vores hyggelige "café".
* Dit færdige værk, klar til at tage med hjem samme dag.

Kursets indhold:
Tufting er en spændende teknik til at skabe unikke tæpper, og du behøver ikke have tidligere erfaring med garn for at deltage. Vores dygtige underviser, Lene, guider dig gennem hele processen. Første skridt er at få en grundig introduktion til tuftepistolen og lære, hvordan du bruger den.
Vi begynder selve tuftingen med at tegne en skitse af dit ønskede motiv på lærredet ved hjælp af en tusch. Det er en god idé at have nogle idéer klar på forhånd, men underviseren er der for at hjælpe dig med at udvikle dine kreative visioner. Derudover har vi skabeloner, som kan bruges.
Vi anbefaler, at du starter med enkle motiver og højst 3-4 farver for din første gang.

Materialer:
Alt det nødvendige udstyr, inklusive tuftepistol, ramme, lærred og lim, er til rådighed på kurset og behøver ikke medbringes.
Vi stiller noget garn til rådighed, men for at få præcis de farver, du ønsker, anbefaler vi, at du medbringer dit eget garn. Især tykt akryl- eller uldgarn egner sig godt til tufting. Husk at medbringe tilstrækkeligt garn i de farver, du planlægger at bruge til dit tæppe.

Grib chancen for at udforske tuftingkunstens magi og skabe dit helt eget unikke mesterværk sammen med os. Saml din ven, veninde, familiemedlem eller partner og del denne kreative oplevelse. Tufting er for alle. Vi ser frem til at tufte sammen med dig!

lakridspibe

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 06.10.2024 10:00-16:00 FOF Aalborg Lene Vilsgaard
Underviser

Lene Vilsgaard