Skip to content
Akrylmaleri-Kung

Akrylmaleri

Grundlæggende teknikker og kreativ udfoldelse

Er du interesseret i akrylmaleri og ønsker at mestre de grundlæggende teknikker? Så er vores kursus inden for akrylmaleri hos FOF Aalborg det perfekte valg for dig! På dette kursus får du muligheden for at udforske din kreativitet og udvikle dine malerfærdigheder, uanset dit erfaringsniveau.

Vores erfarne underviser, Kung Hansen, er en kunstner uddannet ved Bangkok Kunstakademi i Thailand. Med mere end 15 års undervisningserfaring og en imponerende kunstnerisk baggrund har Kung en unik ekspertise at dele med deltagerne. Hun har udstillet både regionalt og internationalt, herunder ved ArtNordic i København samt i Italien og Spanien. I 2019 blev hun endda anerkendt som en af "101 Kunstnere."

På kurset vil du blive introduceret til de grundlæggende teknikker inden for akrylmaleri. Du vil lære om farvelære, materialer, komposition og hvordan man maler i forskellige billedsprog, herunder naturalisme, ekspressionisme og abstrakt kunst. Kurset tilpasser sig dit individuelle niveau, så både begyndere og mere erfarne kunstnere er velkomne.

For at deltage skal du medbringe dine egne akrylfarver, lærred i den ønskede størrelse og pensler. Kung Hansen vil guide dig gennem processen og hjælpe dig med at finde din egen stil og udvikle den. Dette kursus er en unik mulighed for at udforske akrylmaleri og give dig selv friheden til at udtrykke din kreativitet på lærredet.

Tilmeld dig vores akrylmaleri kursus i dag og træd ind i en verden af farver, teknikker og kunstnerisk udfoldelse under Kung Hansens ekspertvejledning. Oplev glæden ved at skabe kunst og lad din indre kunstner blomstre!



Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.04.2024 10:00-13:30 FOF Aalborg Kung Hansen
2 Tirsdag 09.04.2024 10:00-13:30 FOF Aalborg Kung Hansen
3 Tirsdag 16.04.2024 10:00-13:30 FOF Aalborg Kung Hansen
Se alle Se færre
Underviser

Kung Hansen