Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Lær tunesisk hækling

Er du interesseret i at lære en ny og spændende teknik inden for håndarbejde? Velkommen til vores kursus i tunesisk hækling!  Tunesisk hækling, også kaldet hakning og afghansk strikning, er en fascinerende metode, der kombinerer elementer fra både strikning og hækling. På dette kursus vil du opdage, hvor nemt det er at mestre de grundlæggende teknikker i tunesisk hækling.
 

På dette kursus vil du lære:

Grundlæggende teknikker:
Vi starter med at lære, hvordan man starter et arbejde, hakker tunesisk ret og opnår lige kanter, samt hvordan man afslutter arbejdet.
Arbejde med Tunesisk Hæklenål: Du vil blive fortrolig med den specielle tunesiske hæklenål, der ligner en kombination af en hæklenål og en strikkepind.
 
Fejlfinding og projektopskrifter:
Vi vil diskutere, hvordan du genkender og retter fejl i dit arbejde, og du vil modtage en gratis opskrift på et lille projekt, som du kan arbejde på i løbet af kurset og derhjemme.
 
Uanset om du er helt nybegynder eller allerede har erfaring med hækling, vil dette kursus give dig de nødvendige færdigheder til at komme i gang med tunesisk hækling. Oplev glæden ved at skabe smukke mønstre og teksturer med denne unikke teknik!
 
Tilmeld dig vores "Lær tunesisk hækling" kursus i dag og tag det første skridt mod at mestre denne spændende håndarbejdsform!
Prisen er inkl. garn og hakkenål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 06.10.2024 10:00-13:30 FOF Aalborg Mona Bohl

Mona Bohl