Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

hæklenår

Relief hækling

Oplev magien i Relief Hækling og tilføj dimension til dine kreationer!
Har du nogensinde undret dig over, hvordan visse hæklemønstre kan skabe en illusion af dybde og tekstur? Det skyldes sandsynligvis reliefstangmasker! På vores kursus i Relief Hækling vil du lære hemmeligheden bag disse fascinerende teknikker og opdage, hvordan du kan tilføje en unik 3D-effekt til dine hæklerier.

Reliefstangmasker kan skabes ved at hækle bagud eller foran, hvilket giver forskellige udtryk og strukturer i dit arbejde. Selvom det kan lyde kompliceret, er det faktisk ret enkelt at mestre, når du først har fået greb om det. Vi vil guide dig gennem processen og vise dig, hvordan du kan skabe imponerende reliefmønstre med lethed.

Dette kursus er ideelt for let øvede hæklere, der ønsker at udforske nye teknikker og skabe mere komplekse og interessante hæklerier. Vi vil have et lille projekt klar til dig, som du kan arbejde på under kurset eller fortsætte med derhjemme for at udvikle dine færdigheder yderligere.

Tag med os på en spændende rejse ind i verden af Relief Hækling og lad din kreativitet blomstre! Tilmeld dig kurset i dag og begynd at skabe smukke, dimensionelle hæklerier, der skiller sig ud fra mængden.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 03.11.2024 10:00-13:30 FOF Aalborg Mona Bohl
Underviser

Mona Bohl