Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Dyrk Mindfulness med FOF

Forstå dine drømme

- gennem meditativt nærvær og kreativ udfoldelse

Oplev en unik vej til selvindsigt med kurset "Forstå dine drømme". Nanna guider dig til nye redskaber, der åbner op for din egen indre vejlederstemme gennem drømme.

Drømmene fungerer som din indre guide, der kan lede dig ud af blinde pletter og problemområder, som du måske ikke kan se i vågen tilstand.

Efter en kort introduktion til drømmenes betydning og hvordan de kan bruges til personlig udvikling, vil vi praktisere meditativt nærvær i bevægelse og stilhed. Dette forbereder os til at meditere over en situation fra din egen drøm.

Gennem meditativt nærvær kan vi opleve, at drømmenes dybere lag åbner sig, hvilket giver os en mere intuitiv indsigt end blot intellektuel forståelse.

Du vil også lære en kreativ metode, hvor du bruger tegning eller maling til at visualisere en situation fra din drøm. Dette giver dig mulighed for at udforske det ubevidste og få det til at træde frem i lyset.

Ingen særlige færdigheder eller forudsætninger er nødvendige. Kurset er åbent for alle, der har lyst til personlig udvikling og bedre selvforståelse.

Medbring: din egen drøm, tegnepapir, farver og en madpakke til kurset. Tilmeld dig i dag og begynd din rejse mod dybere indsigt i dine drømme med Nanna som din guide!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 02.11.2024 10:00-15:45 FOF Aalborg Nanna Topsøe
Underviser

Nanna Topsøe

Nanna Topsøe- Erfaren Drømmeterapeut og Holistisk Behandler.

Nanna er en uddannet drømmeterapeut med fokus på Jung's psykologi. Hun har gennemført en toårig masterclass i kunstterapi på Institut for Kunstterapi ved Vibeke Skov og har studeret psykologi i to år ved Københavns Universitet.

Ud over sin baggrund inden for drømmeterapi er Nanna også uddannet sygeplejerske, zoneterapeut, healer samt massage- og meditationslærer. Hun har mange års erfaring og har været elev af den irske healer og spirituelle vejleder Bob Moore.

Nanna bringer en bred vifte af holistiske behandlingsmetoder og en dyb forståelse af psykologi til sin undervisning hos FOF Aalborg.

Tilmeld dig Nannas kurser hos FOF Aalborg og udforsk drømmeterapi, kunstterapi, meditation og holistisk helbredelse med en erfaren og dygtig underviser.