Skip to content
Yoga med fjordudsigt

Drop in - Blid yoga med fjordudsigt *

På Drop In - Blid Yoga med Fjordudsigt finder du indre ro og nyder en betagende udsigt over Limfjorden og Egholm under din yogapraksis? 

Underviseren Søren Toft Hansen vil guide dig gennem en blid yogaoplevelse, der beroliger krop og sind, øger smidigheden og forbedrer dit generelle velbefindende. Nyd den smukke fjordudsigt og lad dig opsluge af en afslappende atmosfære.

Praktisk information

Du tilmelder dig fra gang til gang. Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes.

Medbring et håndklæde og en vandflaske – der er mulighed for at tanke vand ved vores drikkevandskøler i fællesarealet, hvor der ligeledes er gratis kaffe og the.

Vi sørger for alt det udstyr, der skal bruges i undervisningen, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen træningsmåtte m.m.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.06.2024 12:00-13:30 Vestre Fjordpark Søren Toft Hansen
Søren Toft
Underviser

Søren Toft Hansen

Søren Toft Hansen har dyrket mange forskellige former for yoga siden 2006. 

Han har sin uddannelse fra Yogahuset Aalborg.  200 timer certificeret af Yoga Alliance.
Desuden er han uddannet i Yoga mod Stress ved Anne Goncalves, Vejle/København. 96 timer.

Af andre uddannelser har Søren en forskeruddannelse i historie samt en uddannelse som projektleder og udviklingskonsulent. 


"Jeg har mangeårig erfaring som underviser på alle niveauer. Fra pensionistforeninger til internationale forskerkonferencer.
Min ledetråd er, at selv de mest komplicerede emner kan formidles til alle målgrupper. Så længe man selv forstår det til bunds og så længe man taler i øjenhøjde. 

Al undervisning og formidling skal tage udgangspunkt i de enkelte deltageres interesser og forudsætninger. Men en god underviser kan være med til at skabe et undervisningsmiljø, hvor interesserne kan flytte sig. "