Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Flow yoga

Få en forfriskende pause fra hverdagens trummerum og genopret forbindelsen til din krop med vores Flow Yoga hold. Her vil du opleve en følelse af indre ro og balance, mens du ledes gennem dynamiske yogastillinger med fokus på dit åndedræt.

Vores erfarne instruktører vil guide dig igennem øvelser, der løsner op for stivhed og ømhed i kroppen, samtidig med at du udforsker dybere stræk, hvor stillingerne holdes i længere tid. Dette giver dig mulighed for at opleve det meditative og beroligende aspekt af yogastillingerne, som du måske allerede kender fra yin yoga.

I løbet af klassen vil vi også integrere meditationer og åndedrætsøvelser fra yogaens verden, som du nemt kan anvende i din daglige rutine. Uanset om du er ny til yoga eller en erfaren udøver, er vores hold åbent for alle, der ønsker at dyrke yoga og finde harmoni i krop og sind. Så kom og vær med - alle kan være med på vores Flow Yoga hold!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 18:30-20:00 FOF Aalborg Maria Noell Korsvang
2 Torsdag 10.10.2024 18:30-20:00 FOF Aalborg Maria Noell Korsvang
3 Torsdag 24.10.2024 18:30-20:00 FOF Aalborg Maria Noell Korsvang
Se alle Se færre
Maria-Noell-Korsvang
Underviser

Maria Noell Korsvang

Maria er ikke blot en erfaren yogalærer, men også en dedikeret coach og mentor med et stærkt engagement i at guide andre på deres rejse mod personlig udvikling og velvære.

Efter at have afsluttet sin uddannelse i 2019 har Maria konsekvent undervist faste hold ugentligt og kontinuerligt udvidet sin ekspertise inden for yogaens verden. Hendes undervisning er præget af en imødekommende tilgang og stor indlevelse, hvor fokus altid er rettet mod at give dig personlige redskaber og indsigt med fra yogamåtten, som du kan integrere i din dagligdag.

Efter en session med Maria kan du forvente at forlade timen med fornyet energi, balance og indre ro i både krop og sind. Hendes tilgang til yoga er ikke blot fysisk, men også dybt forankret i yogafilosofiens mange aspekter, herunder meditation, mental sundhed og bæredygtig livsstil.

Privat er Maria mor til to drenge og deler sit hjem på landet ved Nibe med sin kæreste og deres hund. Hun er en ægte yoganørd og bruger enhver mulighed for at læse om yogaens mange facetter og dens betydning for vores liv og verden.