Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Yin yoga og mindfulness

Find indre ro og balance med vores Yin yoga og mindfulness kursus!

I en verden fyldt med konstant travlhed og præstationskrav er det vigtigt at give sig selv tid til at trække vejret dybt og finde indre ro. Vores Yin yoga kursus er designet til netop dette formål - at skabe et frirum fra hverdagens stress og jag, hvor du kan fokusere på din egen velvære og mentale sundhed.

Yin yoga er en dybdegående praksis, der fokuserer på bindevævsstræk og langsomme, meditative bevægelser. Gennem blide stræk og guidede åndedrætsøvelser skaber vi et rum for nærvær og afspænding, hvor du kan slippe bekymringer og stress.

Vores erfarne underviser vil guide dig gennem en blid praksis, der er tilpasset din krops behov og grænser. Uanset om du er helt ny til yoga eller en erfaren yogi, kan du drage fordel af Yin yogaens stressreducerende effekter.

Efter hver session vil du opleve en dyb afspænding i din krop og en fornyet ro i dit sind. Yin yoga er særligt velegnet til dem, der lider af stress eller ønsker at forebygge det.

Tilmeld dig vores Yin yoga og mindfulness kursus i dag, og tag det første skridt mod en mere afbalanceret og fredfyldt tilværelse.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 18:30-20:00 FOF Aalborg Sanne Hedegaard
2 Mandag 16.09.2024 18:30-20:00 FOF Aalborg Sanne Hedegaard
3 Mandag 23.09.2024 18:30-20:00 FOF Aalborg Sanne Hedegaard
Se alle Se færre
Underviser

Sanne Hedegaard