Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

IT for handicappede

Velkommen til FOF Aalborgs kursus "IT for handicappede"! Hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder inden for computerarbejde, er dette kursus skræddersyet til dig.

Vores dygtige underviser, Ole Jensen, vil guide dig gennem kurset og tage højde for dit individuelle niveau og dine ønsker. Uanset om du er nybegynder eller allerede har en vis erfaring, vil kurset hjælpe dig med at udvikle dine IT-evner og føle dig mere komfortabel ved computeren.

Vi dækker forskellige emner, herunder grundlæggende computerfærdigheder, internetbrug, filhåndtering, tekstbehandling, e-mails og meget mere. Kurset tilpasses dine behov, så du får den bedst mulige oplevelse og udbytte.

Vi har fokus på tilgængelighed og inklusion, og vores underviser vil give dig den nødvendige støtte og vejledning for at sikre, at du får mest muligt ud af kurset.

Uanset om du har en fysisk eller sensorisk funktionsnedsættelse eller har behov for særlige hjælpemidler, er du velkommen på kurset. Vi er forpligtede til at skabe en inkluderende og tilgængelig læringsoplevelse for alle vores deltagere.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus "IT for handicappede" og opnå større dygtighed og selvtillid inden for computeranvendelse. Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine IT-mål og blive mere fortrolig med den digitale verden.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 16:15-18:40 FOF Aalborg Ole Jensen
2 Torsdag 19.09.2024 16:15-18:40 FOF Aalborg Ole Jensen
3 Torsdag 26.09.2024 16:15-18:40 FOF Aalborg Ole Jensen
Se alle Se færre
Underviser

Ole Jensen