Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Træsløjd for handicappede

Velkommen til vores kursus "Sløjd for handicappede" hos FOF Aalborg! Dette kursus er designet til at hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder inden for træsløjd og skabe unikke håndværksprojekter.

Vores dygtige underviser, Jens Møller Christensen, vil tage højde for dit individuelle niveau og ønsker på kurset. Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med træarbejde, vil du blive introduceret til forskellige teknikker og materialer, der vil hjælpe dig med at udtrykke din kreativitet.

På kurset er der næsten ingen grænser for, hvad vi kan fremstille. Hvis du ikke har dine egne ønsker eller idéer, vil vores underviser være fuld af gode forslag og inspiration. Vi skaber en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor vi kan nyde en kop kaffe, snakke og lytte til musik, samtidig med at vi arbejder på vores projekter.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan være udgifter til materialer på kurset. Vores underviser vil vejlede dig i forhold til de nødvendige materialer og hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus "Sløjd for handicappede" og oplev glæden ved at skabe noget unikt med dine egne hænder under vejledning af vores erfarne underviser, Jens Møller Christensen. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en inspirerende og givende kursusoplevelse.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 19.09.2024 18:00-20:35 Sofiendalskolen Jens Møller Christensen
2 Torsdag 26.09.2024 18:00-20:35 Sofiendalskolen Jens Møller Christensen
3 Torsdag 03.10.2024 18:00-20:35 Sofiendalskolen Jens Møller Christensen
Se alle Se færre
Underviser

Jens Møller Christensen