Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Mad for mænd

Hvis du ønsker at være en del af en hyggelig og afslappet gruppe af mænd der i fællesskab tilbereder en 3-retters menu, så er dette hold noget for dig.

Kurset er for alle med interesse for madlavning– uanset niveau. Undervisningen er gruppe baseret. Hvor man i fællesskab tilbereder maden i henhold til udleveret opskrifter du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du er over- eller underkvalificeret til at deltage. Alle vil få noget ud af forløbet.

Du kan forvente en engageret og erfaren underviser, som tilpasser undervisningen efter den enkelte deltagers behov. Du vil således opleve et kursusforløb, hvor du vil tilegne dig både viden og praktiske færdigheder som du vil kunne bruge fremadrettet, når du laver mad. Ambitionen med forløbet er, at alle deltagere efterfølgende er klædt tilstrækkeligt på til efterfølgende at kunne tilberede de udleverede opskrifter derhjemme.

Hver mødegang starter med 5-10 minutters gennemgang, hvorefter det praktiske begynder i grupperne. Her vil alle deltagere få udleveret opskrifter til at påbegynde madlavningen og underviseren vil cirkulere rundt og hjælpe med gode råd, tips og tricks. Der er en uformel stemning på holdet, og vi påskønner, at kursusforløbet også indeholder et socialt element, hvor deltagerne imellem kan samles om madlavningen og efterfølgende spiser maden.

Vi har et alm. Folkeskole køkken til rådighed. Desuden medbringer underviseren alle råvarer til dagens opskrifter til hver gang (Der betales 120 kr. pr gang direkte til underviseren for råvare).

Underviseren Ib har i mere en 10 år haft dette Mad for mænd hold. Der er rigtig mange gengangere på dette hold.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 27.09.2024 17:30-21:30 Skansevejens skole Ib Nielsen
2 Fredag 25.10.2024 17:30-21:30 Skansevejens skole Ib Nielsen
3 Fredag 29.11.2024 17:30-21:30 Skansevejens skole Ib Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Ib Nielsen

Ib har med succes ledet vores "Mad for mænd" hold i mere end 10 år, og holdet har en stor skare af tilbagevendende deltagere.