Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Elbas for begyndere

Bliv introduceret til spændende verdenen af basguitaren på kurset "Elbas for begyndere" hos underviseren Nick Siriwadh. Uanset om du er en total nybegynder eller har lidt erfaring med basguitar, er dette kursus skræddersyet til dig.å dette grundkursus vil vi starte helt fra bunden og introducere dig til basguitarens verden. Kurset kræver ingen forkundskaber, så uanset om du er total nybegynder eller har lidt kendskab til basguitar, er du velkommen til at deltage. Vi vil lære dig at finde rundt på gribebrættet, forstå rytmelære, læse becifringer og tabulatur samt mestre de vigtigste grundteknikker for at kunne spille bas selvstændigt.

Under vejledning af Nick Siriwadh vil du også få mulighed for at spille kendte sange fra forskellige tidsperioder. Dette vil hjælpe dig med at anvende dine nyerhvervede færdigheder i praksis og opleve glæden ved at spille musik på basguitar.

For at deltage i kurset skal du medbringe din egen 4-strenget basguitar. Du behøver ikke bekymre dig om at medbringe en forstærker, da vi har både forstærker og jackkabel til rådighed i lokalet.

Dette kursus er designet til at være både hyggeligt og lærerigt. Du vil få mulighed for at møde andre ligesindede og dele din musikalske rejse med dem.

Tilmeld dig "Elbas for begyndere" i dag og tag det første skridt mod at lære at spille basguitar. Uanset om du drømmer om at spille i et band, jamme med venner eller bare ønsker at udforske dette spændende instrument, vil dette kursus give dig de nødvendige fundamentale færdigheder og viden til at komme godt i gang.

Bemærk: Dette kursus er velegnet til deltagere uden nogen forkundskaber inden for basguitar. Du behøver ikke at have spillet bas før for at deltage. Kom og oplev glæden ved at spille basguitar og start din musikalske rejse i dag.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 16:00-16:45 FOF Aalborg Nick Siriwadh
2 Tirsdag 24.09.2024 16:00-16:45 FOF Aalborg Nick Siriwadh
3 Tirsdag 01.10.2024 16:00-16:45 FOF Aalborg Nick Siriwadh
Se alle Se færre
Nick Siriwadh
Underviser

Nick Siriwadh

Nick Siriwadh - Musiker, Underviser og Musikentreprenør

Jeg er en erfaren og dedikeret musiker og underviser med tre årtiers erfaring inden for musikverdenen. I løbet af min musikalske rejse har jeg medvirket i en lang række orkestre og har opbygget en bred vifte af færdigheder.

Min undervisningsspændvidde omfatter guitar, bas, ukulele og sangskrivning, og jeg har haft fornøjelsen af at være musikunderviser i mere end 13 år. Det er min tro, at musikundervisning skal være sjov og udfordrende på samme tid, og jeg arbejder hårdt på at skabe en læringsoplevelse, der engagerer mine elever og tilpasser sig deres individuelle behov og færdigheder.

Min passion for musikformidling er en konstant kilde til motivation og inspiration. Jeg elsker at dele min glæde for musikken med andre og mener, at det aldrig er for sent at lære at spille et instrument. Så uanset om du er en begynder eller en mere erfaren musiker, er jeg her for at hjælpe dig med at udforske og udvikle dine musikalske talenter.

Udover min undervisning er jeg også en musikentreprenør og er involveret i en bred vifte af initiativer og foreninger inden for musikbranchen. Jeg er stifter af Aalborg Musikportal og Aalborg Musikforening og sidder i bestyrelsen for organisationer som ORA (landsorganisation for musikere) og UHØRT Festival i København.

Klik her for at se en kort video, der giver dig et indblik i min undervisning og min lidenskab for musik.

Tilmeld dig mine kurser og lad os udforske musikkens vidunderlige verden sammen.