Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Optimer dit strengeinstrument

Få dit strengeinstrument klar til spil med dette kursus i instrumentoptimering! Lær at rengøre, oliere gribebrættet, polere båndene og sætte nye strenge på dit instrument. Alt dette lærer du selv at gøre under kyndig vejledning på dagen.

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at få deres instrument spilleklart, uanset om du er nybegynder eller øvet. Det er særligt velegnet til dem, der skal starte på et instrumentkursus og gerne vil have deres instrument i topform inden opstarten.

Vi arbejder med forskellige instrumenter som guitarer, basser, mandoliner og ukuleler, så uanset hvad du spiller, er du velkommen til at deltage. Husk at medbringe dit eget instrument og et strengesæt. Der vil også være mulighed for at købe nye strenge på dagen - kontakt underviseren for mere information.

Gør dig klar til at optimere dit instrument og få det til at spille som en drøm!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 19:00-20:30 FOF Aalborg Nick Siriwadh
Nick Siriwadh
Underviser

Nick Siriwadh

Nick Siriwadh - Musiker, Underviser og Musikentreprenør

Jeg er en erfaren og dedikeret musiker og underviser med tre årtiers erfaring inden for musikverdenen. I løbet af min musikalske rejse har jeg medvirket i en lang række orkestre og har opbygget en bred vifte af færdigheder.

Min undervisningsspændvidde omfatter guitar, bas, ukulele og sangskrivning, og jeg har haft fornøjelsen af at være musikunderviser i mere end 13 år. Det er min tro, at musikundervisning skal være sjov og udfordrende på samme tid, og jeg arbejder hårdt på at skabe en læringsoplevelse, der engagerer mine elever og tilpasser sig deres individuelle behov og færdigheder.

Min passion for musikformidling er en konstant kilde til motivation og inspiration. Jeg elsker at dele min glæde for musikken med andre og mener, at det aldrig er for sent at lære at spille et instrument. Så uanset om du er en begynder eller en mere erfaren musiker, er jeg her for at hjælpe dig med at udforske og udvikle dine musikalske talenter.

Udover min undervisning er jeg også en musikentreprenør og er involveret i en bred vifte af initiativer og foreninger inden for musikbranchen. Jeg er stifter af Aalborg Musikportal og Aalborg Musikforening og sidder i bestyrelsen for organisationer som ORA (landsorganisation for musikere) og UHØRT Festival i København.

Klik her for at se en kort video, der giver dig et indblik i min undervisning og min lidenskab for musik.

Tilmeld dig mine kurser og lad os udforske musikkens vidunderlige verden sammen.