Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Spil 60’er musik (guitar, bas og ukulele)

Tag med på vores kursus "Spil 60’ermusik (guitar, bas og ukulele)" hos FOF Aalborg og dyk ned i den fantastiske musik fra 1960'erne. Hvis du elsker den tidløse lyd af bands som The Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan, Donovan og Joan Baez, så er dette kursus perfekt til dig. Du vil få mulighed for at spille sammen med andre musikelskere og samtidig forbedre dine færdigheder på dit instrument.

På kurset vil du lære at tilpasse dit spil til de ikoniske sange fra 60'erne. Vi vil fokusere på becifringsspil, men vi går også i detaljen, når sangene kræver det. Du vil opdage nye teknikker, forbedre dit greb om akkorder og lære at spille med andre musikere. Det bliver både sjovt og lærerigt, og du vil blive inspireret til at udforske og udvikle dit musikalske talent.

Kurset henvender sig til dig, der er let øvet eller øvet på enten guitar, elbas eller ukulele. Du behøver ikke at have erfaring med at spille sammen med andre før. Hvis du spiller guitar, skal du være fortrolig med akkorderne D, G, A7, Em og Am samt have kendskab til et par anslagsfigurer. Hvis du spiller ukulele, forventer vi, at du kan spille akkorderne E, Bm og B og følge med i et par nemme sange. Hvis du spiller elbas, skal du kunne spille et par nemme sange ud fra becifringer.

Medbring dit eget instrument og en capo til guitaristen. Du vil også kunne låne kniplepinde og plader på kurset, så du kan komme godt i gang.

Din underviser, Nick Siriwadh, er en rutineret og dedikeret musiker med over 30 års erfaring. Han har medvirket i adskillige orkestre og er en erfaren underviser inden for guitar, bas, ukulele og sangskrivning. Nick er passioneret omkring musikformidling og har en anerkendende pædagogisk tilgang. Han skræddersyr undervisningen til den enkelte elev og sørger for, at det er sjovt og udfordrende. Med Nick som underviser vil du blive motiveret til at udvikle dine musikalske evner og opleve glæden ved at spille sammen med andre.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus "Spil 60’ermusik (guitar, bas og ukulele)" og lad Nick Siriwadh guide dig på en musikalsk rejse tilbage til 1960'erne. Det er aldrig for sent at lære at spille et instrument, så kom og vær med!

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 12:30-13:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
2 Mandag 23.09.2024 12:30-13:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
3 Mandag 30.09.2024 12:30-13:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
Se alle Se færre
Nick Siriwadh
Underviser

Nick Siriwadh

Nick Siriwadh - Musiker, Underviser og Musikentreprenør

Jeg er en erfaren og dedikeret musiker og underviser med tre årtiers erfaring inden for musikverdenen. I løbet af min musikalske rejse har jeg medvirket i en lang række orkestre og har opbygget en bred vifte af færdigheder.

Min undervisningsspændvidde omfatter guitar, bas, ukulele og sangskrivning, og jeg har haft fornøjelsen af at være musikunderviser i mere end 13 år. Det er min tro, at musikundervisning skal være sjov og udfordrende på samme tid, og jeg arbejder hårdt på at skabe en læringsoplevelse, der engagerer mine elever og tilpasser sig deres individuelle behov og færdigheder.

Min passion for musikformidling er en konstant kilde til motivation og inspiration. Jeg elsker at dele min glæde for musikken med andre og mener, at det aldrig er for sent at lære at spille et instrument. Så uanset om du er en begynder eller en mere erfaren musiker, er jeg her for at hjælpe dig med at udforske og udvikle dine musikalske talenter.

Udover min undervisning er jeg også en musikentreprenør og er involveret i en bred vifte af initiativer og foreninger inden for musikbranchen. Jeg er stifter af Aalborg Musikportal og Aalborg Musikforening og sidder i bestyrelsen for organisationer som ORA (landsorganisation for musikere) og UHØRT Festival i København.

Klik her for at se en kort video, der giver dig et indblik i min undervisning og min lidenskab for musik.

Tilmeld dig mine kurser og lad os udforske musikkens vidunderlige verden sammen.