Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Spil folkemusik (guitar, bas og ukulele)

Dette kursus er skræddersyet til folkemusikentusiaster, der ønsker at dykke ned i den irske folkemusiktradition samt andre subgenrer som sea shanties og traditionel folkemusik. Vi vil spille ikoniske sange som "The Wild Rover," "Drunken Sailor," "Whiskey in the Jar," "The Fiddler's Green," og mange flere. Forestil dig stemningen fra legendariske bands som The Dubliners og De Gyldne Løver.

På kurset vil du ikke kun forbedre dine instrumentale færdigheder, men også lære at tilpasse dit spil til at harmonisere med andre musikere. Vi fokuserer på sammenspil via becifringsspil, men vi vil også gå i dybden, hvis sangene kræver det. Du vil lære teknikker, akkorder og stilarter, der er unikke for folkemusikken, og få en dybere forståelse for musikkens historie og kultur. Det bliver en sjov og lærerig rejse.

Kurset henvender sig til både let øvede og øvede guitarister, elbasister og ukulele-spillere. Du behøver ikke at have erfaring med at spille sammen med andre før. Hvis du spiller guitar, forventes det, at du kan spille nemme sange med akkorder som D, G, A7, Em og Am uden store problemer samt mestre et par anslagsfigurer. Hvis du spiller ukulele, bør du kunne spille akkorder som E, Bm og B samt deltage i et par nemme sange. Hvis du spiller elbas, skal du mindst kunne spille et par nemme sange ved hjælp af becifringer. Medbring venligst dit eget instrument og en capo.

Tilmeld dig "Spil folkemusik (guitar, bas og ukulele)" i dag og oplev glæden ved at spille sammen med andre folkemusikelskere. Udforsk de tidløse melodier og rytmer, der definerer folkemusikken, og udvid dit musikalske repertoire under kyndig vejledning af Nick Siriwadh.

Bemærk: Dette kursus er velegnet til let øvede og øvede spillere, der ønsker at udforske folkemusikgenren. Du bør være fortrolig med grundlæggende akkorder og teknikker på dit instrument.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 13:30-14:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
2 Mandag 23.09.2024 13:30-14:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
3 Mandag 30.09.2024 13:30-14:15 FOF Aalborg Nick Siriwadh
Se alle Se færre
Nick Siriwadh
Underviser

Nick Siriwadh

Nick Siriwadh - Musiker, Underviser og Musikentreprenør

Jeg er en erfaren og dedikeret musiker og underviser med tre årtiers erfaring inden for musikverdenen. I løbet af min musikalske rejse har jeg medvirket i en lang række orkestre og har opbygget en bred vifte af færdigheder.

Min undervisningsspændvidde omfatter guitar, bas, ukulele og sangskrivning, og jeg har haft fornøjelsen af at være musikunderviser i mere end 13 år. Det er min tro, at musikundervisning skal være sjov og udfordrende på samme tid, og jeg arbejder hårdt på at skabe en læringsoplevelse, der engagerer mine elever og tilpasser sig deres individuelle behov og færdigheder.

Min passion for musikformidling er en konstant kilde til motivation og inspiration. Jeg elsker at dele min glæde for musikken med andre og mener, at det aldrig er for sent at lære at spille et instrument. Så uanset om du er en begynder eller en mere erfaren musiker, er jeg her for at hjælpe dig med at udforske og udvikle dine musikalske talenter.

Udover min undervisning er jeg også en musikentreprenør og er involveret i en bred vifte af initiativer og foreninger inden for musikbranchen. Jeg er stifter af Aalborg Musikportal og Aalborg Musikforening og sidder i bestyrelsen for organisationer som ORA (landsorganisation for musikere) og UHØRT Festival i København.

Klik her for at se en kort video, der giver dig et indblik i min undervisning og min lidenskab for musik.

Tilmeld dig mine kurser og lad os udforske musikkens vidunderlige verden sammen.