Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Engelsk A2 + B1 - Conversation

Talk Talk Talk.

Bare rolig, på dette sprogkursus bliver du ikke sat til at øve dine sangtalenter som Mark Hollis i Talk Talk, men vil i stedet få pudset dine talegaver af. På ’Engelsk – Conversation’ vil du nemlig få muligheden for at netop at tale en hel masse engelsk.

Måske drømmer du om at kunne komme meget mere i dialog med engelsktalende, både på dine rejser, i din omgangskreds eller på dit arbejde, men holder dig tilbage fordi tungen pludselig slår knuder, du bliver usikker på din udtale og på om grammatikken vender rigtigt.

På kurset her får du en mulighed for i trygge, anerkendende rammer at øve, lege og virkelig bruge sproget, så du får meget mere sprogligt overskud ude i den engelsktalende virkelighed.

Holdet er for dig, der allerede kender mange ord og vendinger, men gerne vil have mere selvtillid, øvelse og overskud i samtalesituationer, og måske også gerne vil have føjet nye guldkorn til din sproglige skattekiste.
En skattekiste, der bogstavelig talt vil være guld værd, når du er faret vild i Dublins små gader, skal begå dig på udflugter, indkøb, restaurantbesøg, bestille overnatning mm. 

Men skattekisten rummer mere end bare trygheden i at kunne begå dig helt praktisk. Den rummer nøglen til at åbne døre og komme i nærværende kontakt med mennesker, der taler engelsk. Med dette sprogkursus i bagagen vil det føles naturligt og komfortabelt for at indlede en reel samtale med Matthew, du falder i snak med på pubben, og måske fortælle ham lidt om dig selv, din baggrund og din familie.

Kursusindholdet er praksisorienteret og varieret. Du kommer naturligvis til at tale meget om forskellige frie emner, læse små tekster, artikler og noveller. Vi arbejder med dialogen som et samspil mellem deltagerne, og der krydres med sjove ordøvelser for at udvide dit ordforråd.
På dette kursus lægges vægten ikke så meget på grammatik og skriftlige øvelser – det primære mål er at få tungerne på gled, så du vil gå herfra med større selvtillid i forhold til at komme i dialog med engelsktalende og komme tættere på de mennesker, du møder på din vej. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 10:00-11:40 FOF Aalborg Kirsten Jespersen
2 Tirsdag 24.09.2024 10:00-11:40 FOF Aalborg Kirsten Jespersen
3 Tirsdag 01.10.2024 10:00-11:40 FOF Aalborg Kirsten Jespersen
Se alle Se færre
Underviser

Kirsten Jespersen

Kirsten har undervist i engelsk siden 1997, samt dansk for udlændinge siden 1994.

Kirstens baggrund er en sproglig uddannelse på universitetsniveau – hendes drivkraft er passionen for sprog og for det at formidle det videre til mennesker, uanset alder, nationalitet og sprogligt niveau.

Mit mål i undervisningslektionen er, at I kursister hver især skal føle, at I får noget med fra timen, at I er blevet hørt og har lært noget i hver eneste lektion. Men også at I har følt jer godt tilpas og taget hånd om. Vi arbejder seriøst, men humoren er også et vigtigt element.