Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Keramikkursus hos FOF

Keramik

Jeg har en forkærlighed for især drejning og plade teknik. Men uanset teknik, kan arbejdet med keramik noget særligt, der både er beroligende og magisk. Når man først har prøvet at skabe noget i ler og lave et stykke keramik er det svært at lade være. Det har i hvert fald været min erfaring. 

Kurset er for dig der gerne vil udfolde din kreativitet og skabe noget som får dit eget personlige udtryk. Alle med interesse for leret som materiale, kreativitet og fællesskab er velkomne. Det er vigtigt for mig, at du også har en hyggelig stund mens du lærer og udvikler dine færdigheder. 

Jeg kan introducere dig til forskellige teknikker som ”pølse”-teknik, kvæste teknik, plade teknik og drejning. Jeg tager udgangspunkt i hvad du ønsker at lave og guider dig i processen. Men savner du inspiration, har jeg også mange idéer til små projekter som du kan lave. 

Vi arbejder udelukkende med stenstøjsler og dekorerer med både pensel- og dyppeglasurer og andet. Der vil være materiale udgifter til ler, glasur og brænding som afregnes direkte med underviseren. 

Medbring et forklæde, et håndklæde og lyst til at lege med ler! 😊

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 16:45-19:00 Valdemarskolen Nuria Clemente
2 Tirsdag 10.09.2024 16:45-19:00 Valdemarskolen Nuria Clemente
3 Tirsdag 17.09.2024 16:45-19:00 Valdemarskolen Nuria Clemente
Se alle Se færre

Nuria Clemente