Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Smukke papirblomster - workshop

Vi skal i løbet af kurset prøve forskellige teknikker, samt forskellige materialer og tilbehør, så du får mulighed for at prøve noget forskelligt. Jeg håber vi når at lave 3 blomster: en Calla lilje, en nellike og en Solsikke. Vi skal prøve at farve papiret med forskellige indfarvningsmetoder, samt arbejde med både tysk og italiensk crepepapir i såvel tyndt som kraftigt materiale.

På kurset starter med en kort gennemgang af papiret og skabeloner og herefter kaster vi os ud i at lave blomsterne.

Du har mulighed for at købe papir til hver enkelt blomst til kr. 30,- pr. blomst, eller at købe en startpakke til kr. 200 med alt hvad du skal bruge til også at lave 2-3 blomster af hver blomstertype når du kommer hjem.

Information

  • Dato 22.09.2024-22.09.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Værkstedet, 1. sal
  • Bemærkninger Medbringe: En god papirsaks., evt. også gerne en mindre saks til detalier. Materialeudgifter er ikke medregnet i kursus prisen og afregnes direkte med underviseren. ca. 125-150 kr. pr. deltager.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 22.09.2024 10:00-14:15 FOF Kursuscenter Alice Christensen
Underviser ved FOF Herning kursus Skjern Brande

Alice Christensen

Jeg hedder Alice, er oprindeligt bankuddannet, og har arbejdet i branchen i mere end 23 år, senest som afdelingsdirektør i en privatafdeling.
Jeg har gennem mine 23 år i banken fået stor erfaring i at rådgive om privatøkonomi, herunder den daglige økonomi som er fundamentet for enhver sund økonomi. Jeg er opvokset i en meget kreativ familie, og har derfor altid også dyrket det kreative op gennem mit voksenliv. Jeg har i mange år malet, og er blevet fanget af pouring maleri, da man her ofte maler med alt andet end pensler, og kunsten skabes i sammenspil med den flydende maling på lærredet. Man kender aldrig helt resultatet af sit maleri før det er helt tørt, da et pouringmaleri fortsætter med at arbejde under tørringen. Jeg har gennem en årrække støbt i beton, både i frihånd, simple forme af plastbøtter ol., samt mere professionel figurstøbning i latexforme. Jeg har derfor også lært forskellige teknikker, både i støbningen samt maling af beton og har undervist i kunsten at støbe i samt male beton.