Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Gå til malekurser hos FOF

Akryl- og oliemaleri

Kurset henvender sig til alle maleglade

og her er plads til dig, der lige er begyndt at male og til dig der har været i gang i nogle år. Vi er sammen om at give den gode stemning og inspirere hinanden, men undervisning er individuel og vi arbejder ud fra eget motivvalg. Du vil derfor blive vejledt efter det niveau du er på og med de teknikker, som du har brug for. 

Du skal selv medbringe maling, pensler, lærred og oplæg til motiv. Der er staffelier, skylleskåle og paletter i lokalet.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 18:30-21:05 FOF Kursuscenter Mette Kærgaard Kølbæk
2 Tirsdag 10.09.2024 18:30-21:05 FOF Kursuscenter Mette Kærgaard Kølbæk
3 Tirsdag 17.09.2024 18:30-21:05 FOF Kursuscenter Mette Kærgaard Kølbæk
Se alle Se færre
Underviser ved FOF Herning

Mette Kærgaard Kølbæk

Det er en kæmpe fornøjelse at opleve, hvordan kursister på vidt forskellige niveauer inspirerer hinanden undervejs i forløbet på dette hold, hvor der er plads til alle.

"Som underviser ser jeg det som min fornemmeste opgave, at støtte og vejlede  i lige præcis de processer og teknikker, som giver mening for den enkelte. Derfor foregår undervisningen individuelt.

Portrætter har fyldt meget i mit arbejde de seneste år, men jeg har desuden eksperimenteret med abstrakt, surrealistisk samt en smule stilleben og landskabsmaleri.

Jeg er uddannet lærer og har undervist i maleri ved FOF siden 2022.

Har siden 2019 afsluttet et modul i billedkunst ved Via University College samt portræt kursus ved Aarhus kunstakademi.

Startede selv som autodidakt maler i 2002."