Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
Malerkursus ved FOF Herning

Maleri for begyndere og øvede

På kurset lærer du de helt grundlæggende elementer i faget som farvelære, teknikker, perspektiv og opbygning af maleriet. Du vil også få læring om materiale og redskaber. Sidst på kurset får du mulighed for at arbejde frit med dine egne ideer og få hjælp og vejledning fra underviseren. Der vil også være fælles gennemgang.

Medbring venligst
Lærred- formatet ca. 30 x 40 anbefalet, forskellige pensler, malespartel og maling. Grundfarverne rød (magenta), blå (cyan,) gul (citrongul), samt sort og hvid (titan). En lille tube brændt siena, okker og brændt umbra.

Materiale udgift
Materialer er ikke medregnet i prisen. Der er en udgift til kopier på 5 kr. som betales til underviseren.

 

 

Information

  • Dato 09.09.2024-02.12.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Værkstedet, 1. sal
  • Bemærkninger Medbring venligst: Lærred (er du let øvet er formatet 30 x 40 anbefalet), forskellige pensler, malespartel og maling. Grundfarverne rød (magenta), blå (cyan,) gul (citrongul), samt sort og hvid (titan). En lille tube brændt siena, okker og brændt umbra. Materiale udgift: Materialer er ikke med i prisen. Der er en udgift til kopier på 5 kr. som betales til underviser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 12:30-15:05 FOF Kursuscenter Anne Grarup
2 Mandag 16.09.2024 12:30-15:05 FOF Kursuscenter Anne Grarup
3 Mandag 23.09.2024 12:30-15:05 FOF Kursuscenter Anne Grarup
Se alle Se færre
Anne Grarup underviser ved FOF Herning Ikast Brande Skjern kursus
Underviser

Anne Grarup

I min undervisning lægger jeg vægt på at formidle grunddisciplinerne i arbejdet med tegning og billedkunst såsom farvelærer, teknikker, perspektiv og komposition.

Jeg vejleder mine kursister individuelt og målet med undervisning er at man med tiden finder frem til sit personlige udtryk og kan arbejde med større selvstændighed.

På mine kurser vil jeg gerne at man oplever der er plads til at undersøge og afprøve nyt, samt ro til fordybelse og sparring fra de andre på holdet. Jeg er uddannet Billedkunstner og tegner fra Kolding Designskole, samt fra seminariet for kunst og design.

I mere end 12 år har jeg undervist på kreative kurser i forskellige sammenhænge. Som professionel billedkunstner har jeg udstillet på anerkendte kunstmuseer i både Danmark og udlandet.