Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

NYHED- Skab dig vildt - langsomt - med krop og sjæl

Uanset hvilke materialer du plejer at arbejde med, kender du helt sikkert værdien i at skabe kreativt. Fordi det at være kreativ, gør så godt for dit velvære og din livskvalitet. Fordi når du er kreativ, befinder du dig i et mentalt rum, hvor du kan holde pause fra endeløse to-do-lister og skærme og blot være med din skaberlyst.

Da vi var børn, var det så nemt. Men som voksne har vi brug for at lære eller genlære, hvordan vi tænder vores kreativitet gennem kroppen fremfor kun at tænke os til det i hovedet.   Af og til har vi brug for kærlige skub for at få en praksis omkring vores kunst og skaberglæde, så kreativiteten bliver mulig i vores hverdag.  

Det kærlige skub vil Jannie Ahle invitere dig til.   Jannies kursus er meget mere - og noget helt andet - end blot et tegne-, male- eller collagekursus. “Vi både tegner og skaber med forskellige materialer. Vejen derhen går gennem kroppen og sanserne.”   Kom med på et kursus, hvor der er ro og tid til kreativ fordybelse. Hvor du er i kontakt med din skaberkraft og ankommer til din sjæl. Hvor du skaber dig vildt - langsomt.    

På kurset er det kreativ facilitator og skabende kunstner Jannie Ahle, der fører dig, din krop og din sjæl, gennem mangeartede, intuitivt skabende øvelser. Når vi vækker kroppen med korte meditationer, ved at strække os og trække vejret, ved at lege, grine og ved at sanse - og vi samtidig vover at gå med det, der er - og kommer til os, - opstår der en sanselig kreativitet.   Ofte skaber du noget, du slet ikke var klar over, at du kunne eller helt ved, hvordan du skabte.  

Kurset foregår i en rar og kærlig stemning, hvor der helt sikkert bliver grinet højt. 

Information

  • Dato 09.11.2024-23.11.2024
  • Adresse FOF Kursuscenter
    Torvet 12
    7400 Herning
  • Lokale Værkstedet, 1. sal
  • Bemærkninger Praktisk: Dette kursus foregår over to gange fysisk og en gang online. Lørdag 4 timer fra 10.00-14.00 i FOFs lokaler Søndag 1 time fra kl. 10.00-11.00 på Zoom Lørdag 4 timer fra kl. 10.00-14.00 i FOFs lokaler Den første lørdag arbejder vi med forskellige kreative og sanselige øvelser og lege. Og med din intention for din kreativitet. Du får oplæg omkring kreativitet og følelser. Du får stillet en kreativ opgave med et værk, du skal skabe til næste gang. Du får tid på kurset til at lave din skitse. Over zoom får du et kort indlæg og sparring på din opgave. Den anden gang vi mødes, fortæller du de andre på holdet gennem en kort coaching om din proces med dit billede. Vi arbejder derefter med to konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med at prioritere din tid bedre, så der er plads til at skabe. Du får udleveret materiale til dette. Materialeliste Du bedes medbringe den første lørdag: Ca. 15 ting fra naturen, kviste, sten, lidt sand, strandskaller, blomster.Din skitseblok og favorit blyanter/kridt. Evt. akvarelfarver, farvekridt eller farveblyanter. Du bedes anskaffe og have derhjemme til den kreative opgave, du skal løse mellem den første og anden lørdag:Enten et lærred på 30 x 40 cm eller mindre eller A3 akvarelpapir 300 g. - hvad du foretrækker at arbejde på af de to løsninger.Akryl eller akvarelfarver - hvad du foretrækker at arbejde med.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 09.11.2024 10:00-14:00 FOF Kursuscenter Jannie Ahle
2 Søndag 17.11.2024 10:00-11:00 Online Jannie Ahle
3 Lørdag 23.11.2024 10:00-14:00 FOF Kursuscenter Jannie Ahle

Jannie Ahle